Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Black Widow míří na stream! Jaké další filmy skončí na Disney+?


ikona
Spooner
black widowcruelladisneydisney+free guykingsmanlucamarvelsmrt na nilu
Disney nevěří v brzké naplnění kin a razantně mění svou strategii. 

Tak už je konečně jasno. O tom, zda několikrát odložená marvelovka Black Widow bude následovat osud druhé Wonder Woman, bitky Godzilly s Kongem i dalších blockbusterů a odbude si alespoň částečně svou premiéru na streamovacích platformách, se spekuluje už několik měsíců. Disney ale od ryzí kinopremiéry nechtěl couvnout a ještě před několika dny tamní kravaťáci prohlašovali, že o osudu hrdinky s tváří Scarlett Johansson možná rozhodnou až těsně před květnovou premiérou. Jenže nakonec je rozhodnuto ještě o něco dříve. Ano, Black Widow se nakonec dočká souběžné premiéry v kinech a na Disney+, kde si uživatelé za její zhlédnutí připlatí ještě dalších 30 babek. Premiéra pak byla kvůli šanci v otevření více světových kin přesunuta na 9. července.

Ve slavném studiu zkrátka ví, že i když očkovaných pomalu přibývá a kina v USA se chystají stále více otevírat, nejspíš to se světovými tržbami ještě nějaký čas nebude růžové. A proto mění svou strategii či data premiér u dalších velkých titulů. Stejný model jako členka Avengers tedy zvolí i Cruella s tváří Emmy Stone, jež si ovšem udržela svůj plánovaný start na konci května. Úplný přechod na Disney+ (tedy alespoň v zemích, kde je k dispozici) pak čeká prázdninovou pixarovku Luca, jež se tak kinům ve Spojených státech vyhne. Tu si diváci Disney+ užijí dokonce bez příplatku. Tím sice výčet kousků jdoucích na stream prozatím končí, studio ovšem ještě stihlo opět malinko zahýbat premiérami chystaných trháků. 

Kvůli odsunu Black Widow na červenec se tak další marvelovka Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings přesouvá na začátek září, Free Guy s Ryanem Reynoldsem dorazí 13. srpna a Kingsman: První mise se stěhuje (po kolikáté už proboha?) na vánoční slot, konkrétně na 22. prosince. A nový případ Hercula Poirota letos pro změnu nedorazí vůbec, Smrt na Nilu se uskuteční až v únoru příštího roku. U všech těchto přesunů se však zatím počítá s uvedením pouze v kinech. Ale to se říkalo o Black Widow ještě před časem taky. U Disneyho zkrátka pochopili, že aktuální situace se jen tak nezlepší a musí na ni reagovat. Jak moc se jim to vyplatí, když Disney+ si ve velké části světa ještě nepustíte, to už je otázka do diskuse.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace