Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DC oznámilo Zatannu, SnyderVerse nebude


ikona
do_Od
budoucnostDCfilmLiga spravedlnostiSupermanWarner Bros.Zack SnyderZatanna
Chtěli byste pokračování Ligy spravedlnosti? Tak to máte smůlu. 

Internet v posledních dnech v podstatě neřeší nic jiného než své dojmy z Ligy spravedlnosti Zacka Snydera. My už se z nich taky vypsali a brzy dokonce dorazí i v mluvené podobě. Zatímco se ale začínají ozývat hlasy, že by talentovaný režisér měl dostat šanci natočit i zbývající dva díly, ze studia Warner Bros. mezitím přišlo jedno hlasité: „Ne!“

Odpověď zazněla z úst šéfky WarnerMedia Ann Sarnoff, která nejprve poděkovala Zackovi za veškerou práci, kterou na DC filmech odvedl, zároveň přiznala, že je ráda, že Snyder dostal možnost svůj film dokončit, jenže druhým dechem dodala, že tím jeho DC štace končí, má za sebou tři filmy a nyní jsou všichni ve studiu nadšení z nového směru, kterým se komiksová stáj bude ubírat. Stručně a jasně, na SnyderVerse můžete zapomenout. Nejspíš.

Na jednu stranu všichni víme, že Warneři jsou blázni, a je u nich možné všechno, na tu druhou se ale pojďme podívat na jejich budoucí projekty. Prvním je sólovka Flashe, ve které se vesmír restartuje, dojde na paralelní dimenze, možná se vrátí i Keaton, ale především se uzavřou staré linky načaté právě Snyderem. Nedávno byl rovněž oznámen reboot Supermana od Abramse, ve kterém se velice pravděpodobně objeví Michael B. Jordan, pak je tu Batman s Pattinsonem, který snad taky povede minimálně k dalším dílům nebo třeba sólovce Catwoman (tentokrát už ale pořádné), seriálový Green Lantern, nebo čerstvě oznámená Zatanna. Kdo, ptáte se?

Zatanna je de facto čarodějka, která získala své schopnosti od svého otce a patří v rámci DC mezi docela velké hráče. Především na ní ale opět dělá Abramsův Bad Robot (stejně jako na Lanternovi, Constantinovi a Justice League Dark) ještě ve spolupráci s Emerald Fennell, tedy režisérkou a scenáristkou Nadějné mladé ženy, která letos bojuje o Oscara. Warneři tak zjevně vyráží novým směrem, který se Snyderovou „vizí“ nebude mít za pár let už nic moc společného. A možná že už je na čase, aby se s tím všichni smířili.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace