Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #605 o Wandavision a Nicku Furym


ikona
Mr. Hlad
avengersblack pantherchris pinedisneygal gadotnick furyraya and the last dragonvíkendový výplachwarnerwonder woman 1984
Čeho všeho jste si nevšimli ve Wandavision? Byl David Hasselhoff dobrý Nick Fury? A jak velká sranda bylo natáčení Wonder Woman 1984?  

Možná už jarní výplach

Vysvětlovačka týdne
Wandavision nedávno skončilo a pár videí, ve kterých se vysvětlovalo, co co znamená a čeho si možná diváci nevšimli, už se objevilo. Ale pokud v tom máte pořád bordel, tak tu máme video, které se zabývá ne jednou epizodou, ale vším zajímavým z celého seriálu. 

McGuffin týdne
Co je to McGuffin? McGuffin je cokoliv. Třeba i úplná blbost. Ale pro filmové hrdiny to může být vůbec nejdůležitější věc, okolo které se točí celý děj a všechno, co se jim přihodí. Ale oni vám to lépe vysvětlí profíci. 

Záchrana týdne
Pro záporáky je ideální mít k ruce pár nevinných lidí, které by mohli použít při případném vyjednávání s policií, hrdiny nebo prostě při snaze ukázat, že to myslí vážně. No a tyhle hrdiny je potřeba zachránit. Profík na podobné situace Chris Whitcomb, který pracoval pro FBI, vám vysvětlí, v jakých filmech tahle záchrana probíhala realisticky a kde to byla úplná volovina. 

Hra týdne
Herní Avengers byl podle všeho docela propadák. Ambiciózní projekt, který cílil na fandy komiksů i filmů a doufal, že se společně vydají mlátit záporáky, docela propadl, ale mrtvý ještě není. Teď zkusí chytit druhý dech, protože letos by měl k Iron Manovi, Thorovi a dalším přibýt Black Panther

Tutorial týdne
A jde se kreslit. Pokud vás chytla disneyovka Raya a poslední drak, nebo ve vaší domácnosti nahradila okoukané Ledové království, možná se vám bude hodit návod, jak nakreslit Tuk Tuka, na kterém hlavní hrdinka vyrážela do boje. 

Temnota týdne
Vytvořit černé prázdno není žádná sranda a jsou k tomu potřeba trikaři. Ale pokud je nemáte a z nějakého důvodu potřebujete vytvořit absolutní a nekonečnou temnotu jako ve Stranger Things, tohle video vám ukáže, jak na to. Ale stejně to žádná sranda nebude. 

Film týdne
Ti později narození možná netuší, že Nick Fury byl původně bílý a že se taky dočkal svého filmu. Bohužel. Sice běžel jen v televizi, ale zahrál si ho David Hasselhoff a fakt se nepovedl. Tady si ho můžete připomenout. 

Nepovedené scény týdne
Wonder Woman 1984 se úplně nepovedla, s tím už se asi většina z nás smířila. Ovšem Gal Gadot, Chris Pine a vůbec všichni se při jejím natáčení očividně docela vyblbli. Přejme jim to. Bylo by však fajn, kdyby se jim příště povedlo natočit třeba i dobrý film...

Sport týdne
Baseball je nejlepší sport na světě. Tedy pro film. Tvrdí to alespoň Patrick H. Williams, který kvůli tomu sestříhal docela zajímavé video, ve kterém se pokusí popsat, proč je pro filmaře vhodnější než dejme tomu vodní pólo nebo psí dostihy. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli byste chtěli, aby se ve trojce Creeda vrátil i Slyvester Stallone a jeho Rocky Balboa. Většina z vás by jeho návrat uvítala, tak uvidíme, co na to Sly. 

Dnes se podíváme na kariéru Toma Hollanda, který vypustil do světa ambiciozní Cherry. Nás by zajímalo, ve které roli krom Spider-Mana vás Holland zaujal nejvíc. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace