Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DC chystá sólovku pro dalšího superhrdinu


ikona
Mr. Hlad
batmandchourmanjustice leaguesupermanwarner bros
Na hodinu superhrdinou 

Zatímco komiksový a filmový svět žije Ligou spravedlnosti Zacka Snydera, u Warnerů už přemýšlí, co přinese budoucnost. Mají tam připravenou sólovku Flashe, vrátí se Shazam!, po dlouhých letech příprav to snad na stříbrném plátně rozjede i Black Adam, mluví se o restartu Supermana s černošským hercem (ne, není to Kal-El, takže tradicionalisti nemusí začít chystat protestní pochody) a nedávno studio oznámilo, že se sólovky dočká i Blue Beetle. A nejspíš přijde i další superhrdina, o kterém jste nikdy neslyšeli. 

Vlastní film by měl dostat Hourman. Ten vznikl ve čtyřicátých letech a šlo o chemika Rexe Tylera. Tomu se podařilo vynalézt syntetickou látku, která člověku dala nadlidskou sílu a výdrž. Jenomže jen a pouze na hodinu, takže superhrdina si musel hlídat čas, aby mu uprostřed akce nedošly síly. V tomhle smyslu doslova. V komiksech se v kostýmu Hourmana vystřídali po Taylorovi ještě další dva lidé a scenáristé Gavin James a Neil Widener zatím nechtějí prozradit, na kterého z nich se film zaměří. V každém případě DC se pokouší Hourmana představit filmovým divákům už docela dlouho a dokonce se mihnul i v seriálu Legends of Tomorrow. Uvidíme, jak mu to půjde sólo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace