Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Bude Jim Carrey záporákem ve třetím Deadpoolovi?


ikona
Spooner
deadpooldeadpool 3jim carreymarvelryan reynolds
Našel Deadpool protivníka pro svou třetí štaci? 

Už nějaký pátek víme, že zatímco X-Men partičku čeká pro přechodu pod Disneyho a Marvel zřejmě několik změn, u Deadpoola se ničeho podobného asi bát nemusíme. Kevin Feige už několikrát potvrdil, že trojky Deadpoola se opravdu dočkáme, a jelikož úspěšný styl této značky nehodlá měnit, můžeme se těšit na další poctivé eRko. Jen si na návrat Wadea Wilsona asi ještě chvíli počkáme. I tak ovšem okolo brutální komiksárny začínají kolovat hodně zajímavé drby, a to díky potenciálnímu obsazení hlavního záporáka.

Ano, Hollywoodem koluje spekulace, že by se proti Deadpoolovi měl postavit Jim Carrey. Tomu se povedl menší comeback díky loňskému Ježkovi Sonicovi a už několik měsíců se údajně snaží uchytit v nějaké velké franšíze. Právě Marvel byl jedním z hlavních kandidátů a podle zákulisních informací studio s hercem aktuálně jedná o zápornou roli v Deadpoolovi 3. Zatím se samozřejmě neví, koho přesně by si mohl Carrey zahrát, a jak už u podobných drbů bývá zvykem, berte je s velkou rezervou. Na druhou stranu, komediálnímu klasikovi nikdy nebyly komiksové adaptace cizí a má za sebou Hádankáře ve filmu Batman navždy, Masku či druhého Kick-Asse. Jenže právě s posledním kouskem nebyl Carrey kvůli znázorňování násilí příliš spokojený a nešetřil na snímek kritikou. Což by mohl být v případě hláškujícího Deadpoola také problém. Uvidíme, zda z těchto drbů nakonec i něco bude. Představa Carreyho jako šíleného Deadpoolova záporáka ale zní hodně lákavě, co myslíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace