Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Benedict Cumberbatch opět čaruje


ikona
Mr. Hlad
benedict cumberbatchcolin trevorrowdoctor strangejurassic worldwar magician
 

Ačkoliv teď Benedict Cumberbatch pracuje na dvojce Doctora Strange, vypadá to, že kouzlení se mu dostalo pod kůži. Měl by se totiž objevit v dalším filmu, ve kterém bude hrát magie celkem podstatnou roli. Na druhou stranu War Magician se asi obejde bez cestování do alternativních dimenzí a podobně. Půjde totiž o skutečný příběh Jaspera Maskelynea, profesionálního iluzionisty, který během druhé světové války pomáhal britským vojákům v boji proti náckům. Je ale otázka, jak moc realistický film dostaneme, údajně se totiž má točit kolem „magického gangu“ složeného z profíků z Evropy, Afriky a Blízkého východu, kteří pod vedeníím Maskelynea a dámy z tajné služby zkoušeli porazit nácky. 

Jestli tedy dostaneme kouzelnickou variaci na Dannyho parťáky a Tucet špinavců, nebo něco serióznějšího, to zatím nevíme. Jisté ale je, že Cumberbatche bude na place hlídat Colin Trevorrow. Ten se dost trápí s posledním dílem Jurského světa, který kvůli prodlevám v natáčení (covid je fakt svině) uvidíme až příští rok v létě. Snad se mu povede War Magician skutečně dostat do kin. Cumberbatch se okolo tohohle zajímavě vypadajícího projektu motá už šest let!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace