Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se třetí Cesty do Ameriky?


ikona
Spooner
amazoncesta do amerikycoming 2 americaEddie Murphy
Vrátí se slavný komik ještě jednou do role prince Akeema? 

Eddie Murphy už byl mnohými považován za padlou komediální hvězdu, nyní je ale po delší době zase pořádně vidět. Jeho návrat do kůže prince Akeema v Coming 2 America už odstartoval svou streamovací pouť před nějakým časem a podle velmi dobrých prvních čísel sledovanosti jsou asi na Amazonu hodně spokojeni. U diváků to však tak úplně neplatí. Zatímco část publika v čele s Mr. Hladem považuje dvojku za fajn jednohubku, jiní považují tento návrat po více jak 30 letech za zbytečný a skoro až nekoukatelný. Na druhou stranu, do těch největších Murphyho komediálních průjmů má sequel Cesty do Ameriky ještě daleko a streamovací úspěch asi producenti jen tak nepřehlédnou. A tak se začíná pomalu šuškat o dalším pokračování.

O případném přídavku se rozpovídal sám Murphy v jednom z rozhovorů. V něm řekl, že nápad na třetí díl má už dokonce v hlavě a rozhodně by se mu nebránil. Má to však jeden háček. Podle herce musí další Cesta do Ameriky vzniknout až za 16 let, kdy mu bude 75. To je prý jeho podmínka, kterou by tentokrát nedokázal zakrýt ani jeho oblíbený doping v podobě masek. Je samozřejmě jen otázkou, jak moc myslel slavný komik tato svá slova vážně a asi je musíme brát s nadhledem. Na druhou stranu, dalšímu filmovému cestování do Ameriky by se evidentně nebránil a nějaký nástřel v hlavě zřejmě nosí. A kdyby Amazon či někdo další přišel k němu s tím správným šekem, možná by to nemuselo trvat ani těch 16 let. Otázkou zůstává, jestli by diváci i po rozpačitě přijaté dvojice Akeema znovu viděli rádi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace