Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlize Theron šéfuje škole pro zloduchy


ikona
Mr. Hlad
charlize theronkerry washingtonlaurence fishburnemichelle yeohnetflixpaul feigthe school for good and evil
I lumpové musí chodit do školy 

Režisér Paul Feig se ještě před pár lety profiloval jako tvůrce komedií, poslední dobou to však vypadá, že od tohohle žánfru utíká. Natočil hit Ženy sobě, povedeného Špióna, ovšem i mizérii Drsňačky a ne úplně nadšeně přijaté Krotitele duchů. Na kontě má ale i povedený thriller Nebezpečná laskavost a poslední dobou se věnoval zatím nepojmenovanému filmu o monstrech. Jenomže ten teď vymění za fantasy The School for Good and Evil, kterou chystá pro Netflix. Ta sice může na první pohled vypadat jako variace na Harryho Pottera, ale zároveň se nedá říct, že by zápletka nezněla zajímavě. 

Hlavní hrdinky Sophia a Agatha jsou celoživotní kamarádky a teď nastupují na novou školu. Takovou speciální, ve které se cvičí mladé pohádkové hrdinky a záporačky. Zatímco Sophia měla princeznovské ambice, Agatha víceméně počítala s tím, že skončí u zloduchů. Jenomže to dopadne přesně naopak a obě holky se budou muset s nenadálou situací rychle vyrovnat. A taky zjistit, co to udělá s jejich kamarádstvím. 

Feig si sehnal docela solidní obsazení. Ředitelku princeznovské sekce si zahraje Kerry Washington a zloduchům má šéfovat Charlize Theron a učitelský sbor teď čerstvě rozšířili i Laurence Fishburne a Michelle Yeoh. Herce má tedy režisér solidní a když bude dobrý scénář, možná by z toho mohla vylézt zajímavá rodinná fantasy a konkurence pro Fantastická zvířata a kde je najít 3, která by měla mít stejně jako The School of Good and Evil premiéru příští rok. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace