Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kenneth Branagh oživí hudební legendu


ikona
Spooner
bee geesbohemian rhapsodykenneth branagh
Slavný herec a režisér míří do disco éry. 

Kenneth Branagh je už v podstatě filmový matador, jehož vidíme před kamerou vždycky rádi, a patří mezi herecké jistoty. S jeho režijní dráhou už to však začíná být složitější. Má sice na svém kontě takové nestárnoucí pecky jako Hamlet či Frankenstein a i v posledních letech nás okouzlil sympatickou Popelkou či řemeslně poctivou Vraždou v Orient expresu. Jenže kromě toho nám loni naservíroval také otřesný fail Artemis Fowl a v propadáku Jack Ryan: V utajení zase předvedl, jak vypadá poctivá akční nuda. U Branagha to s filmy zkrátka někdy dopadá asi podle toho, jak se zrovna vyspí, ale i přesto budí každý jeho projekt celkem zvědavost. U své další novinky by se navíc mohl hezky svézt na současné hudební vlně.

Britský sympaťák totiž chystá dosud nepojmenovaný životopisný kousek podle legendární kapely Bee Gees. Ten bude sledovat hudební dráhu slavné trojice bratrů, kteří se v 60. letech přestěhovali z Austrálie do Londýna a vzniklo tak jedno z nejpopulárnějších popových uskupení minulého století. Snímek by se pak měl zaměřit na jejich začátky i bouřlivá léta a dojde nejspíš i na jejich největší hity v čele s Stayin´Alive či Night Fever. Scénář má pak na starosti další veterán, Ben Elton, jenž má na kontě např. kultovní seriál Černá zmije. Na filmu se podílí také jeden z producentů superúspěšného Bohemian Rhapsody Graham King a pomáhat mu na stejně pozici bude také poslední žijící člen populárního tria Barry Gibb. Život tvůrců těch nejvtíravějších disco hitů mě sice na první pohled moc neláká, pod Branaghovým vedením bychom se ale mohli dočkat minimálně solidní hudební žánrovky s vymazleným vizuálem. Teda když bude mít režisér svůj den.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace