Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #604 o Bondovi a Wonder Woman


ikona
Mr. Hlad
harry potterjames bondnafilmtimothy daltontom feltonvíkendový výplachwandavisionwonder woman
O čem měla být třetí bondovka s Timothym Daltonem? Kdo v Hollywoodu kšeftuje s vakcínou? A sluší Wonder Woman retro?  

Další lockdownový výplach

Herec týdne
Tom Felton byl hodně zábavný malý hajzlík v Harrym Potterovi a možná po jeho konci čekal, že bude následovat trošku zajímavější herecká kariéra. Hvězda se z něj nestala, hraje ale pořád. A teď zkusí zhodnotit, jak mu to šlo, když chodil do Bradavic. 

Bondovka týdne
Timothy Dalton si agenta 007 zahrál jen dvakrát, než ho nahradil Pierce Brosnan. Chybělo ale málo, aby se k postavě nejslavnějšího filmového špióna vrátil ještě jednou. The Property of a Lady nakonec nevzniklo, ale mohla to být celkem zajímavá podívaná. 

Propagátor vakcíny týdne
Řešit v současné době v Česku vakcínu je podobné jako řešit český vesmírný program. Můžeme o tom mluvit, ale vzhledem k tomu, že tu máme víceméně prd, je to tak všechno. Situace je ale špatná v celém světě, naštěstí jsou tu však lidé jako Sacha Baron Cohen, kteří jsou ochotni pomoci. 

Modely týdne
Není nad poctivou rukodělnou práci. CGI je dnes samozřejmě na takové úrovní, že si v Hollywoodu můžou vyrábět skoro cokoliv, ale není nad to postavit si ty věci hezky poctivě. Blbnutí s miniaturami má zkrátka svoje kouzlo, že jo? 

Reklamy týdne
Asi jste si ve Wandavision všimli reklam na neexistující výrobky, ale asi tušíte, že to nebyly jen marvelovské vtipy. Všechny reklamy a hlavně vysvětlení, na co odkazují a co můžou znamenat pro MCU, si teď můžete pustit v jednom videu. 

Exploze týdne
Málokdo z nás může posoudit, jestli výbuch v Nakatomi Plaza nebo exploze v Komandu jsou nebo nejsou realistické. Ale naštěstí tu máme profíky, kteří jsou připravení ukázat rozdíly mezi hollywoodskými a opravdovými výbuchy. A vysvětlit, proč ty opravdové vlastně působí dost nehollywoodsky. 

Jídlo týdne
Co si budeme povídat, Japonci jsou trochu divní. Ale naštěstí tím správným způsobem, takže jejich nápad propagovat novou nabídku jídla v japonských Universal Studios je vlastně docela roztomilý. Ale ten hotdog ve stylu Čelistí je možná přeci jenom trochu moc...

Ocenění týdne
České lvy máme za sebou, ale neradují se jen tvůrci Šarlatána a Krajiny ve stínu. Českého lva za mimořádný počin v oblasti audiovize totiž dostalo pražské filmové muzeum NaFilm. To je teď bohužel zavřené, ale jakmile se otevře, měli byste tam jít, protože je to tam super. Navíc to není ten typ muzea, kde budete na věci jen koukat, ale všechno si můžete osahat a vyzkoušet a já osobně jsem se tam solidně vyblbnul. Ten Český lev je zasloužený, takže až to půjde, zkuste tuhle šikovnou partu filmových nadšenců podpořit. Zaslouží si to. 

Trailer týdne
Komiksovka Wonder Woman 1984 se moc nepovedla, ale Warneři ji ještě neuvedli ve velké části světa, takže kampaň pořád běží, tudíž se film dočkal nového retro traileru ve stylu klasického seriálu. A má to svoje kouzlo. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali, kdo by byl podle vás ideální kapitán James T. Kirk ve Star Treku, kdyby se k roli nevrátil Chris Pine. Padala jména jako Chris Evans nebo Anthony Starr, ale mrkněte se sami. 

Dnes se podíváme do boxerského ringu. Michael B. Jordan se vrátí jako Creed a nás by zajímalo, jestli byste chtěli, aby se ve třetím Creedovi vrátil i Sylvester Stallone. Naposledy se jako Rocky loučil, ale všichni víme, že to loučení mu obvykle moc nejde. Svoje ANO a NE pište do předmětu a rozkecejte se v textu. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace