Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdy na záchranné misi


ikona
Mr. Hlad
colin farrelljoel edgertonron howardviggo mortensenwilliam nichols
Boj o život v thajských jeskyních začíná 

V roce 2018 sledoval celý svět Thajsko, kde probíhala záchranná operace. Dvanáctka mladých fotbalistů spolu se svým trenérem totiž uvízla v zatopené jeskyni a nemohla se dostat ven. Na pomoc pak přispěchali thajští vojenští potápěči, ale i odborníci z Austrálie i jiných koutů světa, kteří museli vymyslet, jak se ke klukům dostat a hlavně jak je potom dostat ven. Zkušený záchranář snad nebezpečným systémem zatopených jeskyní proplavat dokáže. Ale aby se z něj dostali ven kluci bez jakéhokoliv výcviku, to už je jiná sranda. V každém případě bez lidských obětí se to neobešlo. 

Skutečné drama pochopitelně zaujalo i Hollywood a jako svůj další projekt si ho vybral Ron Howard. Ten zvládá točit pecky jako Čistá duše a Apollo 13, ale i věci jako Šifra mistra Leonarda, tak snad si vybere lepší chvilku. V každém případě bude mít k ruce hodně dobré herce. Vedle Thajců, jejichž jména u nás nikdo nezná, totiž dorazí i Viggo Mortensen, Colin Farrell nebo Joel Edgerton. Ti ztvární britské a australské potápěče a doktory, kteří pomohli kluky a jejich trenéra dostat zpátky ven. Scénář k The Thirteen Lives napsal William Nicholson, jenž dělal třeba na Gladiátorovi, a natáčet by se mělo už tenhle měsíc v Austrálii a Thajsku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace