Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nový Pixar a Ridley Scott


ikona
Mr. Hlad
adam driveral pacinohitpighouse of guccijames mcavoykdyby radši hořelolady gagalanskymy sonna obzorupixarridley scottthe requinturning red
Koho zabila Lady Gaga? Co dělají teroristé v české vesnici? A o čem bude nový animák od Pixaru?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Poslední závod budou tvůrci vyprávět slavný a tragický příběh lyžařů Hanče a Vrbaty. V dramatu My Son budou James McAvoy a Claire Foy pátrat po svém synovi, který se stal obětí únosu. 

Ridley Scott se v dramatu House of Gucci bude zabývat vraždou vnuka slavného módního návrháře. A budou u toho i Adam Driver, Lady Gaga nebo Al Pacino. V komedii Kdyby radši hořelo budou Michal Isteník a Miroslav Krobot utkají řešit hrozbu teroristického útoku v malé vesnici. 

V thrilleru The Requin se dovolená promění v peklo, když se dvojice hrdinů ocitne na moři mezi žraloky. Gangsterka Lansky s Harvey Keitelem v hlavní roli vám představí jednoho z nejmocnějších mafiánů všech dob. 

Pixarovka Turning Red se točí okolo malé holky a jejího nečekaného kámoše, přerostlé pandy červené. V thrilleru The Trip se dvojice rozhádaných manželů vydává daleko od civilizace, aby se pokusili jeden druhého zabít. Jenomže pak se objeví mnohem větší problém. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace