Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetího Creeda natočí Michael B. Jordan


ikona
Mr. Hlad
apollo creedcreedmichael b. jordanrockyryan cooglersylvester stallone
Boxerská série pokračuje a její hvězda na place povážlivě povýší 

Když se před pár lety začalo mluvit o filmu Creed, jehož hrdinou by byl syn Rockyho protivníka a později přítele Apolla, vypadalo to jako jeden z těch idiotských nápadů, kterých je Hollywood plný. Ani Sylvester Stallone se k němu zprvu úplně nehlásil, ale šikovný režisér a scenárista Ryan Coogler dokázal postupně pro svůj projekt hereckou legendu nadchnout a nakonec slavil úspěch u diváků i u kritiků. Dvojka už taková sláva nebyla, na druhou stranu vrátil se Ivan Drago a pořád se na ni koukalo docela dobře. Takže to, že dojde na třetího Creeda, nikoho asi moc nepřekvapuje. 

Překvapivé ovšem možná bude, že ho natočí Michael B. Jordan. Herecká hvězda a představitel hlavního hrdiny byl v souvislosti s režií zmiňovaný producentem Irwinem Winklerem už v minulosti, ale teď je to oficiální. Jordan se netajil tím, že by si režii rád vyzkoušel, sám však říkal,  že si rád počká. Teď  už má pocit, že toho jako herec stihl odkoukat od režisérských kolegů dost na to, aby se za kameru postavil sám. O čem trojka bude, zatím nikdo prozradit nechtěl, jisté ovšem je, že krom Jordana se vrátí i Tessa Thompson a Phylicia Rashad. Účast Sylvestera Stallona zatím není jistá, ale vzhledem k tomu, že Sly neumí odcházet od svých rozjetých sérií, nepřekvapilo by nás, kdyby se vrátil i sem. Třetí Creed pak dorazí do kin 23. listopadu 2022. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace