Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avatar se vrací do čínských kin. Sesadí Avengers?


ikona
do_Od
AvatarAvengers: EndgameČínaDisneykinaMarvel
Obří hit Jamese Camerona míří nečekaně zpátky na velká plátna. 

Neptejte se proč a neptejte se jak. Každopádně čínský úřad pro filmovou distribuci čerstvě schválil znovu uvedení Avatara v tamějších kinech, a to znamená jediné - Avengers: Endgame se budou pakovat z prvního místa žebříčku nejvýdělečnějších filmů všech dob a James Cameron si tak znovu uzme korunku krále box office. Bude mu k tomu přitom stačit, aby Avatar vydoloval z čínských kin pouhých 7,4 milionů dolarů. Což je skutečně drobek, kterému nebude nijak překážet dokonce ani stále probíhající pandemie.

Pokud vás tato informace zaskočila, pak nejste sami. Vzhledem k chystaným sequelům tak nějak všichni počítali, že by se mohl Avatar znovu uvést v kinech těsně před premiérou dvojky, kdy by tržby mohly potenciálně ještě stoupnout. K překvapení všech se tak ovšem stane už nyní, aniž by přitom kdokoli podal jakýkoli důvod. Cameronův spektákl každopádně bude k mání jak v klasických 3D kinech, tak 3D IMAXech. Přesné datum uvedení zatím není známo, a vzhledem k stavu pandemie v Evropě, nebo minimálně u nás, je poměrně jisté, že se tady ničeho podobného jen tak nedočkáme. Alespoň ne v nejbližší době. Pokud by vás teď ale mrzelo, že Avengers: Endgame přijdou o svůj titul tak brzy po jeho získání, nemějte obav. Disney si určitě nenechá v budoucnu ujít příležižtost k re-releasu i svého kolosálního komiksového blockbusteru, takže tyhle dva filmy se o ten post nejvýdělečnějšího filmu ještě stoprocentně poperou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace