Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg točí film o Spielbergovi


ikona
Mr. Hlad
e.t.michelle williamsready player onesteven spielbergwest side story
Jak vyrůstala hollywoodská ikona?  

Steven Spielberg se nikdy moc neflákal, teď si však dopřává pauzu, i když kvůli Covidu nedobrovolnou. Naposledy jsme od něj viděli adaptaci kultovního sci-fi románu Ready Player One a vloni v prosinci měla dorazit nová verze muzikálové klasiky West Side Story, kterou ale nakonec uvidíme až letos před Vánoci. Tedy doufejme. Naštěstí už si Spielberg stihl vybrat další projekt a podle všeho bude hodně osobní. Bude totiž o něm samotném. 

Název film sice zatím ještě nemá, ale natáčet by se měl už letos v létě a s premiérou se počítá na příští rok. Měl by se točit okolo party dětí a volně vycházet i ze Spielbergova života. Jak moc volně, to zatím ví asi jen on a scenárista Tony Kushner. Spielberg se ve filmech často inspiroval svým vlastním dětstvím a jeho E.T. je naprostá nejen dětská klasika, takže proč ne? A věřme, že sám sobě poctu skládat nebude a odrazí se k něčemu zajímavému. O jedné z hlavních rolí momentálně jedná Michelle Williams, tak se snad brzy dozvíme víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace