Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #160 o Zemi nomádů a Monster Hunter a březnové Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
frances mcdormandgolden globei care a lotmilla jovovichmonster huntermoviezone livenomadlandpaul w.s. andersonrosamund pike
Umění i béčková divočina 

Máme tu MovieZone Live s pořadovým číslem 160 a tentokrát je to fakt macek. Hlavně proto, že po jeho konci jsme ještě pěkných pár minut jen tak seděli a kecali o filmech a vůbec o všem, takže se nám to protáhlo na pěkné dvě a čtvrt hodiny. A výživné to bylo i před tím. 

Probrali jsme Zemi nomádů, která uspěla na Zlatých Glóbech a půjde tvrdě po Oscarech, řeč byla i o cynické netflixovce s Rosamund Pike Jako v bavlnce, Rimsy se rozpovídal o dramatu Judas and the Black Messiah a posledním filmu Chadwicka Bosemana Ma Rainey – matka blues a probrali jsme i videoherní výplach s Millou Jovovich Monster Hunter. A samozřejmě došlo i na spoustu vašich dotazů. 

Celé si to jako vždycky můžete pustit na Youtube a pokud preferujete audio formát, najdete nás na SpotifyiTunes a Podbean. Pokud vás MovieZone Live baví, můžete ho ohodnotit na CSFD. A aby oho nebylo málo, natočili jsme i březnové Filmy v síti a najdete je taktéž na SpotifyiTunes a Podbean a také na Youtube, i když jako obvykle jen jako audio. A pokud byste nás chtěli podpořit, můžete tak udělat na Patreonu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace