Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Christian Bale hledá sériového vraha


ikona
Mr. Hlad
christian baleedgar allan poescott cooperThe Pale Blue Eye
Kdo vraždí mezi budoucí vojenskou elitou?  

Christian Bale má svoje režiséry rád. Ať už je to Christopher Nolan, David O. Russell nebo Scott Cooper. S tím posledním natočil vidlácký revenge thriller Out of the Furnace a chválený drsný western Nepřátelé a i když Cooper čeká, až si odbude premiéru jeho horor Paroží, který byl kvůli koronavirové situaci několikrát odložený, nesedí doma s nohama na stole. Rozhodl se oživit film, na jehož scénáři pracuje už deset let a v hlavní roli bude mít právě Balea. 

The Pale Blue Eye na první pohled vypadá jako klasický příběh o poldovi, který loví sériového vraha. Jenomže on úplně klasický nebude. Odehrávat se má totiž v roce 1830 na slavné vojenské akademii West Point, kde kdosi likviduje mladé nadějné vojáky. Vraha má najít a zastavit policejní veterán, ale v prostředí velkých šarží a ještě větších ambicí se úplně neorientuje, a tak ocení, že k ruce dostane mladého kadeta s překvapivě velkým talentem pro detektivní práci. A jmenuje se Edgar Allan Poe. 

Cooper chystal The Pale Blue Eye poměrně dlouho, ale podle svých slov je rád, že se projekt hýbe dopředu až teď. Christian Bale totiž zestárnul do ideálního věku, jaký by měl mít hlavní hrdina. Tvůrci slibují klasickou whodunit detektivku, takže spoustu podezřelých a v tomhle případě i spoustu mrtvol. V každém případě kombinace Bale, Cooper, Poe a West Point zní docela lákavě. Začínáme být zvědaví. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace