Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #602 o Top Gunu a Legu


ikona
Mr. Hlad
ghibliindiana joneslegopixarspider-manstar warstop gunupvíkendový výplach
Jak by vypadal Lego Top Gun? Mohl by dům z Vzhůru do oblak skutečně létat? A jak to vypadalo v hračkářstvích, když vyšly Star Wars?  

Poslední výplach před totálním lockdownem

Stavebnice týdne
Tak se přepisuje Guinessova kniha rekordů, protože máme nové největší kostičkové diorama na světě. A je toho v něm fakt hodně. Navíc fanoušci Pána prstenů budou nejspíš přemýšlet, jestli by si nemohli v obýváku udělat víc místa, protože ty stavby z Pána prstenů jsou fakt super

Simulace týdne
Přiznejme si to. U pixarovky Vzhůru do oblak jsme všichni přemýšleli, jestli by fakt mohl létat dům, na který by někdo přivázal stovky a tisíce nafukovacích balónků. Teď ale máme konečně odpověď. 

Relax týdne
V téhle blbé době plné stresu a nejistot je čím dál těžší najít něco, co člověka uklidní a ideálně po tom nemá kocovinu jako kráva. Naštěstí tu je studio Ghibli. Právě tady vznikly nejslavnější japonské animáky a teď z nich bylo sestříhané video s těmi nejvíc pohodovými a uklidňujícími scénami. Tak si to dejte, když budete mít pocit, že vám začíná hrabat. 

Trailery týdne
Tak nám napsal Filip Homola alias dooogx, že se v karanténě nudí a stříhá trailery na svoje oblíbené filmové série. A stříhá dobré trailery, takže by byla škoda vám je neukázat. Za svém kanálu má zatím Indianu Jonese, sérii Vetřelec a trilogii o pomstě od Chan-wook Parka, ale další věci prý budou přibývat. Tak klikejte, je to dobrý. 

Retro týdne
Hvězdné války jsou asi největší filmový fenomén všech dob, ale osmdesátá léta, kdy v kinech běžely filmy z původní trilogie, to musela být úplně jiná sranda než teď. Minimálně tedy co se týče nabídky hračkářství a fanoušků, kteří chtěli mít doma úplně všechno. 

Kaskadérské kousky týdne
Tom Cruise je magor. A proto ho máme rádi. V každém svém novém filmu se pokouší překonat sá sebe a vyblbnout se v ještě divočejší akční scéně než v tom předchozím. Šplhání na mrakodrapy, zavěšení se na dveře startujícího letadla… je toho dost. A tady to je všechno zanalyzované. 

Klasika týdne
Muppeti jsou v Americe naprostá klasika. Nedá se říct, že u nás jsou neznámí, ale není to zdaleka takový fenomén. Pokud byste mu chtěli trošku víc porozumět a zjistit, jak Jim Henson a jeho banda ovlivnili celé generace dětí i dospělých, klikejte sem

Lego trailer týdne
Top Gun: Maverick s Tomem Cruisem jsme měli vidět v kinech už vloni v létě, ale všichni víme, proč to nevyšlo. Snad se ho dočkáme letos, ale sázet na to by asi bylo přeci jen docela velké riziko. Takže pokud se nemůžete dočkat letadýlek, snad vás potěší alespoň tenhle lego trailer. 

Nástěnka týdne
Třetí Spider-Man s Tomem Hollandem má konečně název a do kin dorazí pod názvem No Way Home. Ale asi jste si ve videu, kde tvůrci podtitul oznámili, všimli nástěnky s dalšími potenciálními názvy. Jako fór dobrý. Jenomže znalci Spider-Mana se rozhodli to celé zanalyzovat a přišli na pár docela zajímavých věcí. 

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali na nejlepší roli Emmy Stone a celkem s přehledem to vyhrála romantická komedie Bláznivá, zatracená láska, líbila se vám ale i v Superbad, La La Landu nebo Zombielandu. 

U hereček a jejich velkých rolí zůstaneme i dnes a chceme vědět, kde vás nejvíc bavila Rosamund Pike, která si teď v netflixovském Jako v bavlnce vystřihla parádní mrchu. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace