Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Spider-Man má název


ikona
Mr. Hlad
alfred molinajamie foxxjon wattsmarvelno way homespidermantom holland
Spider-Man může začít tisknout plakáty 

Spolu s Peterem Parkerem, Disneym, Marvelem a Sony doufáme, že letos skutečně ještě uvidíme v kině Spider-Mana. Třetí film by měl mít premiéru v prosinci, vesele se točí a o celém projektu se toho ví už docela dost. A teď konečně tvůrci prozradili i název. Třetího Spideyho v kinech hledejte pod názvem Spider-Man: No Way Home. Ještě před pár hodinami si tvůrci dělali z fandů srandu a tvrdili, že film bude mít podtitul Phone Home nebo Homewrecker, ale tohle už by měl být sichr. Navíc to celé dává smysl. Víme totiž, že No Way Home by si mělo hrát s alternativními realitami a ono asi nebude moc těžké se v jedné z nich ztratit. 

Už teď je jisté, že se vrátí záporáci Doctor Octopus a Electro, takže i herci Alfred Molina a Jamie Foxx. Ten první je asi nejlepší íspider-manovský záporák vůbec, ten druhý nejspíš ocení možnost předvést se lépe než posledně. Hrdinů z dalších starších spider-manovských filmů by mělo být víc, tvůrci však zatím mlží a nechtějí prozrazovat, koho zlákali, nebo lákají. Ale dá se předpokládat, že dělají všechno pro to, aby ukecali Tobeyho Maguirea a Andrew Garfielda. Stoprocentně však dorazí Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange. Někdo přeci bude muset Peteru Parkerovi vysvětlit, co se to kolem něj děje a jak ty alternativní vesmíry fungují a v MCU asi většího odborníka nemají. Venku už jsou každopádně první fotky a krátké video, ve kterém tvůrci oficiálně nový název představili. 

---

Vytáhni v hospodě: Údajně probíhají jednání o účasti Emmy Stone a Kirsten Dunst a teoreticky by se mohl objevit i netflixovský Daredevil Charlie Cox. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace