Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix a tvůrci Avengers chystají pirátské dobrodružství


ikona
Mr. Hlad
netflixpirates of the carribeanrusso brothersthe bluffzoe saldana
Piráti z Karibiku dostanou konkurenci 

Kdy se dočkáme dalších Pirátů z Karibiku, zatím nejspíš neví ani u Disneyho. Krom toho od chvíle, kdy bylo oznámeno, že se v nich nevrátí Johnny Depp, fandové jaksi ztratili zájem, což není zrovna překvapující. Ale Karibik je očividně dost velký pro víc projektů, takže u Netflixu začali chystat svůj vlastní. O práva na The Bluff musel streamovací gigant prý dost tvrdě bojovat, ovšem povedlo se a scénář teď píší Joe Ballarini (Bestiář mladé chůvy) a Frank E. Flowers. Ten by se měl ujmout i režie, zatím má na kontě však jen průměrně přijaté krimi Ztracený ráj. Ale vzhledem k tomu, že produkují bratři Russoové, nejspíš si ho pohlídají. 

A o co půjde? Podíváme se do Karibiku na začátku devatenáctého století na Kajmanské ostrovy, kde žije víceméně klidným životem i hlavní hrdinka. Pohoda ale skončí, když se v jejím domově vylodí piráti a ukáže se, že tahle dáma má minulost, kterou před svým okolím tajila. Hodně ošklivou minulost. Hlavní role se ujme Zoe Saldana, která bude i produkovat a s piráty už nějaké zkušenosti má, měla menší roli v jedničce Pirátů z Karibiku. Tvůrci teď navíc hledají představitelku pro další hlavní roli, což by měla být pirátská kapitánka a mstitelka. Cítíme tam nějakou osobní zášť? Uvidíme. Rozhodně jsme docela zvědaví, pořádné pirátské dobrodružství už tu docela dlouho nebylo. 

---

Vytáhni v hospodě: I pirátům šéfovaly ženy. Cheng I Sao vládla armádě padesáti tisíc mužů a stovek lodí a Jeanne de Clisson se po popravě svého manžela rozhodla mstít francouzskému králi a přepadala jeho lodě. Obvykle vyvraždila celou posádku a nechala žít jediného muže, jehož úkolem bylo předstoupit před krále a vyřídit mu od ní vzkaz. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace