Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DC našlo svoji Supergirl. Poprvé se objeví ve filmovém Flashovi


ikona
do_Od
Andy MuschiettiBatmanFlashSasha CalleSupergirlSuperman
Režisér Andy Muschietti našel novou Supergirl.  

Filmový The Flash bude podle všech indicií daleko důležitějším filmem z hlediska budoucnosti DC filmů, než se zpočátku zdálo. Snímek, jenž natočí režisér Andy Muschietti (To), totiž díky hrátkám s multiversem svede dohromady nejen několik nových postav, ale i několik starých, včetně těch opravdu starých jako například Batmana Michaela Keatona. Kromě toho se ale v chystaném snímku s Ezrou Millerem v hlavní roli dočkáme taky nové Supergirl. A ta má teď novou představitelku.

Místo potíží s obsazováním seriálové Melissy Benoist a vysvětlováním ještě téhle kontinuity si tvůrci spolu se studiem Warner Bros. zkrátka řekli, že raději obsadí nějakou novou mladou tvář, která by postavu (spekulujeme) mohla v budoucnu ztvárnit i v samostatných filmech. A tak jsme dostali Sashu Calle – začínající latinskoamerickou herečku, která údajně pokořila nějakých čtyři sta dalších zájemkyní. Jak už to navíc při tomto procesu tak bývá, původně herečka ani netušila, o jakou roli se vlastně uchází. Ostatně jak moc režisér herečku napínal i poté, co už měla roli v kapse, se můžete přesvědčit pod tímto odkazem.

S nedávným vyškrtnutím Cyborga s tváří Raye Fishera, který se studiem stále není za dobře, a nejspíš už ani nikdy nebude, je ovšem otázkou, jestli byl plán ve filmu představit novou Supergirl dlouhodobý, nebo šlo jen o náhradu na poslední chvíli. Tak či tak, kamery se po četných odkladech konečně před pár dny rozjely, takže na výsledný film už nebudeme muset dlouho čekat. Premiéru by měl mít příští podzim.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace