Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy a režisér Raidu chystají temnou kriminálku


ikona
Spooner
gareth evanshavocnetflixtom hardy
Režisér asijských pecek se po Gangs of London vrací zpátky k filmu. A na Netflix.  

Gareth Evans patří mezi režiséry, jejichž kariéru velmi pozorně a rádi sledujeme. Ostatně, když se představíte světu coby tvůrce nejnabušenějších akčních pecek minulé dekády The Raid máte divácký zájem zaručený ještě na hodně dlouho dopředu. Jeho následující drsný kousek Apostle od Netflixu už sice tak nadšené ohlasy nesklidil, loňský seriál Gangs of London ovšem potvrdil, že má brutální akci se špičkovou choreografií neskutečně v malíku. A ještě do toho umí vykouzlit správně špinavé a syrové gangsterské drama. Což jsou atributy, jež se mu budou v jeho novince zatraceně hodit.

Gareth Evans se totiž vrací na Netflix, pro který chystá temný kriminální thriller Havoc. A jak už jste asi pochopili z titulku, spojí zde své síly s britskou továrnou na charisma Tomem Hardym. Slavný herec zde ztvární protřelého detektiva, jenž se po zpackaném drogovém kšeftu musí probojovat kriminálním podsvětím, aby zachránil syna předního politika. A přijde během toho na velké spiknutí a rozsáhlou síť korupce, jež ohrožuje celé město. Nic originálního pod sluncem nás po příběhové stránce asi úplně nečeká. Podle všeho bychom však mohli dostat film drsný jako šmirgl papír, což s touto dvojicí na palubě zní více než slibně. A pokud si Evans připraví pro Hardyho pár výživných bitek či akčních pasážích, budeme ještě radši. Tohle zní zkrátka jako látka, která si v současnosti lepšího režiséra a hereckou hvězdu snad ani nemohla přát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace