Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #601 o Justice League, Godzille a King Kongovi


ikona
Mr. Hlad
batmanbob odenkirkemma stonegodzillajustice leaguekongnobodysupermanvíkendový výplachzack snyder
Jak vypadala první bitka Godzilly a Konga? Čím se liší Snyderova Liga spravedlnosti od té od Josse Whedona? A jak trénoval Bob Odenkirk na akčňák Nikdo?  

Férový výplach

Odkazy týdne
Už jsme si zvykli na to, že komiksovky nebo nějaké velké a rozjeté série často odkazují na jiné filmy nebo na starší příběhy ze svého univerza. Ale hledat podobné odkazy v dramatu Malcolm a Marie, kde vystupují dva lidé a pořád se hádají, by asi byla blbost. Nebo ne

Srovnávačka týdne
Trailer na Justice League od Zacka Snydera víceméně ujistil fandy, že dostanou to, na co se těší. Jestli ale dokázal prodat celý projekt i těm ostatním, to těžko říct... Přesto je v nové upoutávce dost nových nebo upravených záběrů, takže se rozhodně vyplatí podívat se na video, kde jsou trailery na Snyderovu a Whedonovu Ligu spravedlnosti porovnané. 

Trénink týdne
Bob Odenkirk rozhodně nevypadá jako akční hrdina, přesto se v něj v Nikdo promění. Ale nebylo to zadarmo. Kaskadéři a triky by mu sice asi hodně pomohli, ale není nad to začít pořádně makat a dělat všechny ty veselé násilné věci sám. 

Reklama týdne
Gremlins jsou osmdesátková klasika, kterou se teď na Disney+ pokouší oživit se seriálem. Takže je potřeba divákům připomenout, že tyhle roztomilé potvůrky, co se občas promění ve všežravá monstra, pořád existují. A ideálně reklamou s Gizmem a Zackem Galliganem. 

Trailer týdne
Godzilla a King Kong změří síly už za pár týdnů, ale nebude to poprvé, co se tihle titáni střetnou. Jednu bitku absolvovali už v roce 1962 a teď se můžete podívat, jak to vypadalo. A aby to nebylo extra bolestivé, trailer na starý film je přestříhaný do trošku modernějšího hávu. 

Scéna týdne
V thrilleru Nadějná mladá žena září Carey Mulligan, ale má k sobě i pár zajímavých parťáků. Christopher Mintz-Plasse si už sice zahrál záporáka v Kick-Ass, ale tenhle jeho dobrácký sexuální loudil, který potřebuje trošku nakopnout do ksichu, aby mu došlo, že některé věci se nedělají, je taky docela povedená role. Stejně jako celá jeho scéna, kterou rozebrala režisérka Emerald Fennell. 

Animovaná klasika týdne
Disney+ má sice hromadu disneyovek, ale na HBO Max jsou schopní nasadit proti nim taky docela těžký kalibr v podobě  Looney Toones. A je jich tam prý sakra hodně, takže pokud byste nevěděli, na jakou grotesku s Kačerem Daffym se podívat, tohle video vám nabídne to nejlepší z jeho kariéry. 

Hudba týdne
Hans Zimmer, John Williams, Basil Poledouris… jo, to jsi všichni hudební géniové, bez nichž by byl filmový svět o o hodně chudší. Jenomže ono to občas chce sáhnout i po nějakém už hotovém songu od zajetého umělce. A v rukách chytrého režiséra se popové hity mohou proměnit v něco, co povýší skvělou scénu na geniální. Tak si o tom něco poslechněte. 

Hvězda týdne
Casey Affleck je skvělý herec. Ale moc lidí to dlouho nevědělo Nejen že byl vždycky trošku ve stínu svého slavnějšího bratra, ale taky si jen výjimečně vybíral role ve velkých filmech a blockbusterech. V těch menších mu bylo vždycky lépe a že je zvládá skvěle, dokázal i Oscar za Místo u moře. Ale těch pecek natočil přeci jenom o dost víc. 

Duel týdne
Minule se vás do_od ptal na oblíbenou romanci a prosil vás, ať nepíšete Lásku nebeskou. A tipů jste dali hodně. Od Věčného svitu neposkvrněné mysli přes Moulin Rouge a Hledám Amy až po Deadpoola. Inspirovat se můžete tady. 

Dnes se podíváme na kariéru Emmy Stone. Ta brzy vypustí do světa svou Cruellu, nás by ale zajímalo, v jakém filmu vás tahle hodně šikovná a talentovaná herečka a držitelk Oscara bavila nejvíc. V jakém filmu máte Emmu Stone nejradši? Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace