Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našel Black Adam záporáka?


ikona
Spooner
black adamdcdwayne johnsonMarwan Kenzarirock
Kdo se postaví Dwayneu Johnsonovi? 

Většina filmových geeků sice v posledních dnech řeší hlavně trailer na Snyderovu vymodlenou verzi Ligy Spravedlnosti, DC ale samozřejmě maká i na dalších komiksárnách v čele s blížící se Suicide Squad, novým Batmanem a také antihrdinou Black Adamem s tváří Dwaynea Johnsona. Známého komiksového záporáka, který by se měl teoreticky někdy v budounu střetnout se Shazamem, si vezme do parády režisér Jaume Collet-Serra, od něhož bychom letos měli vidět dobrodružný blockbuster Expedice: Džungle. Už nějakou dobu se pak ví, že se vedle Rocka objeví také legendární superhrdinský tým Justice Society of America, v němž dorazí např. hrdina Hawkman s tváří Aldise Hodge ze Straigh Outta Compton nebo Neviditelného, teen hezounek Noah Centineo ze série Všem klukům coby Atom Smasher či nepříliš známá Quintessa Swindell coby Cyclone. Hrdinů bychom tedy mělo dost, ještě by to však chtělo pro komiksového antihrdinu opravdu zlého protivníka. A ten se možná konečně našel.

K obsazení Black Adama se totiž nejspíš přidává Marwan Kenzari, což není žádné velké jméno, ale v poslední době je docela vidět. Zahrál si totiž v týmu Charlize Theron v akční srágoře Old Guard: Nesmrtelní či záporáckého Jafara v Aladinovi Guye Ritchieho. A zdá se, že za zlou stranu by mohl kopat i teď. Tvůrci sice drží detaily jeho postavy pod pokličkou, podle internetových spekulací by ovšem měl ztvárnit postavu Ishmaela Gregora alias Sabbaca, gangstera z New Yorku, který podstoupí krvavý rituál, po němž získá nadlidské, a tak trochu i ďábelské, schopnosti. Zkrátka dost mocný padouch, což je vzhledem k obsazení Rocka asi potřeba. Natáčet by se mělo začít v dubnu, tak v té době už možná budeme mít jasno, zda právě on bude Adamovým protivníkem. Vzhledem k tomu, že právě role nemesis ještě nebyla obsazena, je tato možnost poměrně vysoká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace