Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Detektivka Martina Scorseseho s DiCapriem a De Nirem nabírá obsazení


ikona
Spooner
jesse plemonsKillers of the Flower Moonleonardo dicapriomartin scorseserobert de niro
Temná kriminálka režijní legendy získává slibnou posilu.  

Co si budeme povídat, na nový film Martina Scorseseho se budeme těšit za všech okolností, i kdyby chystal životopis Jirky Babici. Jeho novinka Killers of the Flower Moon ale zní neskutečně lákavě. Bude se totiž jednat podle všeho o temnou detektivku z dvacátých let minulého století pojednávající o sérii brutálních vražd indiánů z kmene Osedžů, z nichž se po nalezení ropy na jejich území stali boháči. Jedny z hlavních rolí si pak zahrají režisérovi dvorní herci a věční parťáci, Robert De Niro a Leonardo DiCaprio. Ten první si zahraje vlivné místního rančera, ten druhý jeho synovce. A už jen tahle sestava v podstatě stačí k velkému natěšení. Nebudou však před kamerou samozřejmě sami a svého obsazení se už dočkaly další důležité postavy.

Jednu z hlavních rolí vedle hereckých hvězd si tak střihne Jesse Plemons z Breaking Bad, který si role poslední dobou vybírá docela pečlivě a objevil se např. v Kaufmanově podivnosti Asi to ukončím, aktuálním Judas and the Black Mesiah a samozřejmě i v Irčanovi, kde si se Scorsesem evidentně sednul. Zde si zahraje agenta FBI, který má vyšetřování hrůzných vražd na starosti. Další posilou se pak před časem stala Lily Gladstone z První krávy. Ta ztvární manželku DiCapriovy postavy, která je zároveň indiánkou právě z kmene Osedžů. Slavný režisér tak vedle svých hereckých hvězd asi hodlá spoléhat i na méně známé tváře i herecké jistoty. O casting se ale v případě Scorseseho snímků nebojí asi nikdo. Rozhodně ne Apple TV+, které asi s tímto svým dost možná nejambicióznějším kouskem bude myslet i na Oscary.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace