Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od superhrdinů ke klasice. Zack Snyder chystá vlastního Artuše


ikona
do_Od
Army of the Deadkrál ArtušLiga spravedlnostiNetflixZack Snyder
Co dalšího chystá Zack Snyder? 

Jen co nová/původní Liga spravedlnosti dorazí na HBO Max, budeme se snad moci konečně začít soustředit na Snyderovy nové projekty. A že je o čem se bavit. Jeho zombie akčňárna Army of the Dead podle prvních obrázků nevypadá vůbec zle a Netflix s ní má zřejmě velké plány (vedle filmu dostaneme i filmový prequel a animák). Teď ovšem kontroverzní filmař prozradil, co dalšího by rád zpracoval potom. A ne, zatím neplánuje výlet do předaleké galaxie, místo toho by si rád zpracoval jednu klasiku.

 

Snyder teď v novém rozhovoru v podstatě prohlásil, že by si rád natočil vlastního Krále Artuše. Jeho verze by údajně měla být převyprávěním – velmi věrným převyprávěním – původní legendy okolo Artuše a rytířů kulatého stolu. Co přesně tím má filmař na mysli? To samozřejmě neřekl, jak ho ale známe, bylo by to nejspíš ještě o něco akčnější podání s ještě více zpomalovačkama, než co předvedl skvělý Ritchie pár let zpátky. Na jednu stranu je středověká fantasy přesně něco, co by Snyderovi mohlo sednout, na tu druhou jsme ale Artuše zrovna viděli, a doteď mě trochu mrzí, že se Charlie Hunnam artušovským mečem jen tak znova ohánět nebude.

Každopádně projekt, jestli vůbec někdy vznikne, je teprve v plenkách, nejspíš ani to ne, nyní je tedy brzo na nějaké soudy. Chtěli byste nicméně něco takového od Snydera vidět? Nebo má podle vás filmař zamířit jinam? Diskuze je jako vždy vaše.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace