Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vincent Cassel a Eva Green potáhnou epickou adaptaci Tří mušketýrů


ikona
do_Od
Alexandre DumasEva GreenFrancieTři mušketýřivelkofilmVincent Cassel
Eva Green a Vincent Cassel v čele nových mušketýrů. 

Moc často se nestává, abychom se už od první castingové novinky začali těšit na nějaký francouzský snímek, nová adaptace Dumasovy klasiky Tři mušketýři od režiséra Martina Bourboulona (Eiffel) se teď ale pyšní natolik famózním obsazením, že z toho maličko přechází dech.

Místo jednoho navíc dostaneme rovnou dva epické velkofilmy, ve kterých se v hlavních rolích objevé následující herci. Postavu D’Artagnana ztvární Francois Civil, Eva Green si zahraje sličnou Milady de Winter, Vincent Cassel si zahraje Athose, Pio Marmai Porthose a Romain Duris Aramise. List hvězd nicméně pokračuje. V roli královny Anny se ukáže Vicky Krieps, krále Ludvíka XIII. ztvární Louis Garrel, Oliver Jackson-Cohen si zahraje vévodu z Buckinghamu a Lyna Khoudri pak ztvárni postavu Constance Bonacieux. Děj rovněž představí zcela novou postavu Hannibala, která bude inspirovaná prvním černošským mušketýrem v historii Francie Louisem Anniabou. V podstatě tak ještě zbývá obsadit záporáka kardinála Richelieuho a taky hraběte Rocheforta.

První film pak ponese název The Three Musketeers – D’Artagnan, zatímco dvojka se bude jmenovat The Three Musketeers – Milady. Příběh se tak zjevně rozdělí na dvě části, přičemž každá bude věnovaná primárně jedné z výše zmíněných postav. Natáčení bude ovšem probíhat současně a kamery se spustí koncem léta.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace