Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Captain Marvel získala záporačku


ikona
Spooner
brie larsoncaptain marvelmarvelzawe ashton
Obsazení marveláckého sequelu našla další důležitou tvář. 

Captain Marvel nepatří u nás v redakci mezi marvelovky, které bychom si pouštěli opakovaně. Vlastně třeba já jsem rád, že si z ní vůbec něco pamatuji. V kinech se však samozřejmě jednalo o obří hit, jenž překonal miliardu jak nic, Brie Larson se v roli mocné superhrdinky solidně etablovala, a tak vládla u Marvelu samozřejmě spokojenost. Přípravy na dvojku, která by měla dorazit příští rok na podzim, jsou samozřejmě v plném proudu. Už nějakou dobu se ví, že kromě hlavní tváře série se tentokrát objeví také Teyonah Parris, jejíž postavu starší Monicy Rambeau můžeme nyní sledovat ve WandaVision, a dorazí také hrdinka Ms. Marvel v podání Iman Vellani, jež se letos dočká vlastního seriálu. A nyní už zřejmě víme, s kým Carol Danvers tentokrát změří síly.

Pozici hlavního záporáka, tedy vlastně v tomto případě záporačku, totiž podle všeho zabrala nepříliš známá Zawe Ashton, kterou jste mohli vidět např. ve Velvet Buzzsaw. Po Judu Lawovi zkrátka dostane titulní hrdinka méně hvězdného protivníka, ale to by ve výsledku rozhodně nemuselo vadit. A navíc se stále můžeme dočkat i dalších záporných rolí. Koho přesně Zawe ve snímku ztvární, prozatím není jasné. Spekulace komiksových geeků už však jistě jedou naplno. Necháme se překvapit, jak se sázka na malinko neznámou kartu tvůrcům v čele s režisérkou hororového Candymana Niou DaCostou vyplatí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace