Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #600 o Mlčení jehňátek a marvelovkách


ikona
do_Od
filmyGodzilla vs. KongMandalorianmarvelovkyOwen WilsonValentýnvíkendový výplach
Jak vypadá upřímný trailer na druhou řadu Mandaloriana a co všechno Owen Wilson nevěděl o marvelovkách? 

Jubilejní výplach, na který nikdo v žádném případě nezapomněl.

Streamovací služba týdne

Disney+ by mělo dorazit do Česka snad ještě před koncem letošního roku, což by mohlo být tak akorát, protože tou dobou už na něm konečně bude na co koukat. Každopádně když studio službu spouštělo, tak nějak počítalo s tím, že dosáhne hranice 90 milionů předplatitelů do konce roku 2024. Jenže pak přišla pandemie a výsledek je, že Disney+ čerstvě hlásí 95 milionů platících diváků. Takže stovka do pár týdnů, Netflix do dvou let?

Jehňátka týdne

Mlčení jehňátek slaví třicet let. To je zatraceně dlouhá doba, podstatně delší, než bych čekal. Snímek každopádně dodnes patří mezi naprosté kriminální klasiky a jeho genialitu vysvětluje i jedno už poměrně starší, ale pořád skvělé video.

Režisér týdne

Viggo Mortensen si poprvé stoupnul za kameru a jeho nové drama Ještě máme čas podle všeho vůbec není špatné. O tom, jaký pro něj byl vlastně přechod k režii, se teď herec rozpovídal v rozhovoru s TheOneRing.

Studium týdne

Owen Wilson se již brzy připojí do marvelovského univerza v nadcházejícím seriálu Loki. Jak byste ale asi čekali u dospělého herce, který má lepší věci na práci než konstantně nakoukávat filmy o superhrdinech, tak toho Wilson o marvelovkách příliš nevěděl. Naštěstí ho zachránil jeho kolega Tom Hiddleston.

Obličeje týdne

Hry se v dnešní době pohybují na takové úrovni, že už někdy máte docela problémy rozeznat digitální postavy od těch skutečných. A nový nástroj na výrobu ještě detailnějších postav od Epic Games tohle celkem hezky podtrhuje. No není to nádhera/děsivé?

Nepovedené záběry týdne

Nepovedené záběry nebo taky bloopery často nabízí docela zábavný pohled do zákulisí natáčení vašich oblíbených filmů či seriálů. A protože Expanze je mezi místními celkem oblíbená, tak si taky zaslouží konečně nějakou zmínku.

Figurky týdne

Funko POP představilo svoji kolekci figurek k filmu Godzilla vs. Kong. A proč to zmiňuji? Abych mohl napsat, že to je pořád lepší, než co na Valentýna provedli Darth Vaderovi s Yodou.

Upřímný trailer týdne

A teď jedna výplachová klasika. Spoustě lidí už upřímné trailery přijdou jako ohraný koncept, já vám ale nevím – mě pořád celkem baví. Obzvlášť když se trefují takhle do černého.

Budoucnost kinematografie týdne

Jak se budou vyvíjet filmové trendy v blízké, ale i ne tak blízké budoucnosti? O tom si teď povídali kameramani Greig Fraser a Roger Deakins, a je to vskutku zajímavá debata.

Duel týdne

Mr. Hlad se minule ptal, který film se zesnulým Christopherem Plummerem máte nejradši. Odpovědi byly docela různorodé, takže pro inspiraci asi zamiřte přímo do diskuze.

Dnes máme Valentýn, svátek, u kterého mám pocit, že se u nás v posledních letech slaví víc a víc. Dnešní duelová otázka je tedy jasná – jaká sváteční romantika je vaše nejoblíbenější a proč. A zkuste prosím všichni neodpovídat Láskou nebeskou.

Toť vše a za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace