Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí novou Tváří v tvář?


ikona
Spooner
Adam Wingardjohn travoltanicolas cagetváří v tvář
Kdo si trumfne na akční klasiku od Johna Woo? 

Když jsem v dětství začínal žrát akčňáky, mezi mou nejohranější videokazetu bez debat patřila ta, na níž jsem měl nahranou Skálu a Tváří v tvář. A oboje jsem si pouštěl hezky za sebou. Není tedy divu, že nejlepší hollywoodský film Johna Woo, v němž si Nicolas Cage a John Travolta vymění ksichty a jdou si nemilosrdně po krku, je pro mě velkou srdcovkou, na níž nedám dopustit. A pořád mě mrzí, že Woo tenhle perfektní mix americké a hongkongské akční školy už nezopakoval. O remaku žánrové pecky se pak mluví už pár let a měl ho původně na starosti scenárista 22 Jump Street Oren Uziel. Teď však k projektu přichází nové zajímavé jméno. A navíc se ukazuje, že to s tím remakem nakonec bude trochu jinak.

Režisérem nové Tváří v tvář se stává Adam Wingard, jenž nám už za několik týdnu naservíruje megabitku Godzilla vs. Kong a má na kontě také parádní béčka The Guest a You´re Next. Ano, natočil i několik failů. Na novou Blair Witch už se naštěstí zapomnělo a právě jeho zmiňovaná béčka dokazují, že by na našlapanou akční jízdu mít mohl. Kromě režie se pak Wingard ujme se svým parťákem Simonem Barrettem také scénáře. Ten původní se tedy vyhazuje do koše a začíná se nanovo. A to úplně. Wingardova verze totiž údajně nemá být původně zamýšleným remakem, ale sequelem. I když těžko říct, zda se vůbec počítá s původním obsazením, nebo se tvůrci vydají zcela jiným směrem. Zní to zkrátka dost všelijak. Má podle vás nové Tváří v tvář smysl, nebo by se měla tahle akční pecka nechat spát?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace