Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nový Eastwood a šílený Thor


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthclint eastwoodcry machodangerousescape from spiderheadethan hawkejoseph kosinskimel gibsonna obzorurobert de nirosopranosthe many saints of newark
Co se děje v hlavě Chrise Hemswortha? Bude Clintu Eastwoodovi pořád slušet klobouk? A jak začínal Tony Soprano  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V gangsterce The Many Saints of Newark zjistíte, jak začínal slavný seriálový mafián Tony Soprano. V thrilleru Dangerous se Mel Gibson a Scott Eastwood sejdou na odlehlém ostrově, kde se dějí hodně nebezpečné věci. 

Clint Eastwood bude režírovat a zahraje si i hlavní roli v dramatu Cry Macho, kde ztvární starého kovboje, jenž učí o životě rozmazleného kluka. V dramatu All My Punny Sorrows se hlavní hrdinka pokusí o sebevraždu a před depresemi ji může ochránit jen její životem zkoušená sestra. 

V hororu Separation bojuje rozcházející se pár o lásku své dcery. Jenže ani jeden z nich netuší, že do jejich komplikovaného vztahu zasáhne něco mnohem děsivějšího než rozchod. Robert De Niro a Jack Huston budou v thrilleru Wash Me in the River hledat nebezpečného drogového dealera. 

Chris Hemsworth na sobě ve sci-fi Escape from Spiderhead nechá testovat experimentální drogy. A trošku se to zkomplikuje. V akční podívané Zeros and Ones bude Ethan Hawke v Itálii bojovat o život a pátrat po hodně nebezpečných lidech. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace