Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith a režisér Johna Wicka chystají akční jízdu


ikona
Mr. Hlad
bullet traindavid letichfast and loosejohn wickwill smith
Gangster, nebo agent CIA?  

Pokud chcete v Hollywoodu natočit akční film, zavoláte Davidu Leitchovi. No, možná před tím zavoláte jeho kolegovi a kámošovi Chadu Stahelskimu, ale ten vás pošle do háje, protože dělá dalšího Johna Wicka. Leitch, který spolurežíroval jedničku, raději sahá po jiných projektech. Natočil Atomic Blonde: Bez lítostidvojku Deadpoola a Hobbse a Shawa. Momentálně pracuje na akčňáku Bullet Train, kde se v japonském rychlovlaku sejde světová zabijácká elita a po krku si půjdou Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson, Andrew Koji a nově k nim nečekaně přibyla Sandra Bullock. 

Leitch se už ovšem stihl upsat dalšímu filmu a má pro něj i hvězdu. Will Smith si totiž zahraje v thrilleru Fast & Loose muže jménem John Riley, jenž se probudí kdesi v Mexiku, nic si nepamatuje, ale je očividné, že ho někdo chtěl zabít. Při pátrání po své identitě nečekaně zjistí, že má dvě. Některé indicie naznačují, že byl mocným gangsterem s hromadou peněz a ještě větší hromadou milenek, na druhou stranu to ovšem vypadá, že pracoval pro CIA jako agent v utajení. Jaká z těch dvou identit je pravá, to netuší. Ale jisté je, že po krku mu teď jdou jak agenti, tak gangsteři. Smith i Leitch mají celkem plné diáře, pokud by se však jejich společnou novinku podařilo udat (a zájemců o ni je prý hodně), nejspíš by se hodně snažili sladit si je tak, aby se mohlo začít točit co nejdřív. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace