Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Spider-Man bez Maguiera a Garfielda?


ikona
do_Od
Andrew GarfieldMarvelmultiverseSpider-ManTobey MaguireTom Holland
Co se sakra děje na place třetího Spider-Mana? 

KarelR vám napsal moc hezké téma, ve kterém rozebíral komiksové multivesmíry včetně toho chystaného pavoučího. Necelý den nato herec Tom Holland prohlásil, že jestli ve třetím Spider-Manovi hrají Tobey Maguire a Andrew Garfield, je to to největší tajemství, jaké před ním tvůrci filmu kdy drželi. Nicméně ještě, než oba bývalé představitele Petera Parkera z filmu definitivně vyloučíme, je nutné si zopakovat pár věcí.

Zaprvé, herci lžou. Tom Holland může úplně v klidu jen mlžit před novináři, aby všechny svedl z cesty, protože novinek a spekulací o obsazení chystané trojky je tentokrát nezvykle moc. Navíc i kdyby náhodou ve filmu Maguire s Garfieldem nakonec nehráli, vlastně to nic nemění na tom, že se pořád vrátí tuna jiných postav. Potvrzení jsou například Jamie Foxx jako Electro nebo Alfred Molina jako Dr. Octopus. To už jsou dvě postavy ze dvou různých filmových sérií, což znamená, že kdyby tvůrci jen trochu chtěli, prostor na přivedení bývalých Spider-Manů zkrátka mají.

V podstatě tak máme na jedné straně Hollanda, který ale zase v jiné části toho samého rozhovoru přiznal, že vlastně nemá nejmenší ponětí, o čem nový film bude. A na druhé straně různé interní náznaky toho, že se ve třetím Spider-Manovi kromě výše zmíněných objeví i tuna dalších postav včetně Mary Jane s tváří Kirsten Dunst nebo Charlieho Coxe coby Daredevila a že všechno bude do velké míry způsobeno přítomností Doctora Strange (Benedict Cumberbatch je potvrzený). Tak uvidíme, jak to nakonec Marvel vymyslel, snímek by měl dorazit do kin letos v prosinci. A co víc, hned na to by se měl režisér Jon Watts pustit do práce na rebootu Fantastické čtyřky

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace