Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man vs. Keanu Reeves?


ikona
Mr. Hlad
jc chandorkeanu reeveskravenmorbiusspider-mantom hollandvenom
Dostane nejslavnější komiksový lovec tvář a schopnosti Johna Wicka?  

Sony se dlouhodobě pokouší vytvořit vlastní filmový vesmír postavený na Spider-Manovi. U filmů s Andrew Garfieldem se to nepovedlo, i když se mluvilo o sólovce záporáků Sinister Six, nakonec nedopadlo ani Silver & Black, kde se měly sejít zlodějka Black Cat a žoldnéřka Silver Sable, ale když to nevyšlo u Garfielda, mohlo by to vyjít u Hollanda. Že by studio rádo rozjelo vlastní velký filmový vesmír s novým Spider-Manem, víme už chvilku. S Venomem se jim povedlo uspět, dvojka se chystá a nejspíš taky nezapadne, takže jediná nejistota je momentálně upírský Morbius, který zatím v upoutávce moc nepřesvědčil. Teď se však začínají dít zajímavě věci okolo Kravena

Nabídku objevit se v hlavní roli totiž dostal Keanu Reeves. Jak se k ní postaví, to ví teď asi jen on sám, v každém případě Sony údajně plánují film, který by byl hodně inspirovaný Loganem a Mužem v ohni, takže něco trošku vážnějšího a temnějšího. Což zní zajímavě. Kraven je každopádně lovec, který už dokázal ulovit úplně všechno, co chodí, běhá, létá nebo plave po světě. A složit holýma rukama lva mu nedělá problém. A když už ho lvi a tygři nudí, co takhle zkusit ulovit pavouka? Režírovat má J.C. Chandor, jehož Den před krizí, Trojí hranice nebo Vše je ztraceno jsou hodně zajímavé filmy. Tak doufejme, že Reeves na roli kývne. Mohl by v ní být celkem zajímavý. 

---

Vytáhni v hospodě: V minulosti se v souvislosti s Kravenem mluvilo třeba o Gerardu Butlerovi nebo Jasonu Momoovi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace