Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nebezpečná rychlost ve vzduchu láká studia i tvůrce


ikona
do_Od
devadesátá létaFallingNebezpečná rychloststudiathriller
Studia se perou o nový thriller ve stylu Nebezpečné rychlosti. 

Hollywood miluje oprašování starých trendů a jeden konkrétní bychom si vlastně nechali líbit i my. Řeč je o filmech jako byla Nebezpečná rychlost, Telefonní budka, Smrtonosná past a podobně – tedy uzavřené thrillery s jedním nebo dvěma hrdiny typické pro éru osmdesátých a hlavně devadesátých let. Naštěstí pro nás to ale vypadá, že jeden takový teď míří přímo naším směrem.

Pakliže vám jméno spisovatelky T. J. Newman nic neříká, tak žádný strach, Hollywoodu ještě donedávna taky ne. Jenže pak se z její knihy Falling rázem stala nejžhavější komodita ve světě filmu, takže o práva na ni teď svádí boj více než 14 velkých studií a streamovacích služeb, včetně několika předních filmařů. Zajímavostí je, že knihu tato bývalá letuška napsala na iPad a zadní strany ubrousků během svých nočních letů po Spojených státech. A o čem že je?

Příběh se točí okolo přeplněného letu z New Yorku do Los Angeles, v jeho centru pak stojí pilot, jehož rodina byla půl hodiny před odletem unesena. On tak následně musí poslouchat rozkazy únosců a nabourat letadlo, aby svoji rodinu zachránil. Většina děje se odehrává v letadle, část ale zároveň sleduje neúnavného agenta FBI, který se snaží najít rodinu pilota dole na zemi. Jo, devadesátky skrz naskrz, nicméně potenciál na slušný thriller tady rozhodně je. A kdo ví, jestli se filmu ujme někdo šikovný, třeba z toho ještě bude moderní klasika.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace