Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerová nálož ze Super Bowlu 2021


ikona
Spooner
cesta do ameriky 2falcon and the winter soldierM. Night Shyamalannikdooldraya a drakrychle a zběsile 9super bowl
Zažili jsme i během koronaviru filmové žně?  

Bývá už tradicí, že zatímco většinu Spojených států, a vlastně i slušného zbytku světa, zajímají během Super Bowlu bůhvíproč sportovní výsledky, ti filmoví se třesou zejména na reklamní bloky a natřískané filmové ukázky. Jenže jak se dalo čekat, tento rok byl z tohoto hlediska výrazně slabší. Pandemie zkrátka naplno udeřila i na marketingové kampaně velkých studiích, které musí kvůli nehezké finanční situaci a stále ne úplně optimistickému výhledu do budoucna spíše šetřit, a ne utrácet miliony dolarů za maximálně minutu během sportovního svátku. Ostatně, svou letošní reklamní účast na Super Bowl odpískaly i obrovské značky jako Coca-Cola, Pepsi či Budweiser, jehož reklamy se tradičně stávaly virálním hitem.

Úplné filmové sucho ale nenastalo a pár výrazných zářezů se urodilo. Tím největším je asi návrat Vina Diesela a jeho partičky v devátém Rychle a zběsile s kupou nových šíleností a také první záběry z nadpřirozené novinky M. Night Shyamalana Old. A ukázal se také Marvel, který láká svižnou upoutávkou na seriálovou misi Falcona s Winter Soldierem na Disney+. Jo, není to žádná hitparáda, v podstatě je to celkem bída, ale vzhledem k aktuální situaci lepší než nic. Tak se podívejte na všechny kousky z letošního Super Bowlu hezky po kupě. A pusťte si i Chalameta jako Střihorukýho Edgara.

Rychle a zběsile 9

Old

The Falcon and The Winter Soldier

Nikdo

Raya a drak

Cesta do Ameriky 2

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace