Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #599 o Avengers a Plummerovi


ikona
Mr. Hlad
avengerscaptain americachristopher plummeriron manteenage mutant ninja turtlesvíkendový výplach
Jaké byly nejlepší ironmanovské momenty? Může být Captain America zloduch? A v čem všem hrál Christopher Plummer?  

Řádný výplach

SHIELD týdne
Marvelovský SHIELD má na starost superhrdiny a superpadouchy a dává bacha na to, aby se ti druzí neutrhli ze řetězu. Jenomže SHIELD je i skutečná vládní agentura. Sice u ní v centrále nemá fitko Captain America a v kuchyňce nepotkáte Thora, ale taky se tam dějí zajímavé věci

Jazz týdne
Nejsem extra velký fanda jazzu, ale rád si ho poslechnu. Nikdy bych si však netroufl tvrdit, že mu rozumím. Na to tu jsou lidi jako pianista Robert Glasner, který dostal za úkol zhodnotit, jak se filmaři poprali s jazzovými scénami v La La Landu a dalších filmech. 

Pee-Wee týdne
Bizarní komedie Pee-Weeho velké dobrodružství byl první celovečerní film Tima Burtona a jeho svérázný hrdina je populární dodnes. Tak moc, že se ho fandové rozhodli poslat do Jurského parku, kde by blbnul místo dinosaurů. 

Triky týdne
Akční sci-fi Za čárou s Anthonym Mackiem se nám moc nelíbilo, ale pár věcí se na něm povedlo. Triky nebyly zlé a roboti byli super. Takže pokud vás taky bavili, tak si klikněte, ať víte, jak vznikali

Pocta týdne
V jednadevadesáti letech odešel herecký klasik a držitel Oscara Christopher Plummer. A ten si bez debat zaslouží video, které by připomnělo všechny jeho velké role. A že bylo z čeho vybírat. 

Superhrdina týdne
Nedávno jste se mohli dočíst o tom, že Chris Evans se vrátí k roli Captaina Ameriky a že jeho Steve Rogers navzdory závěru Avengers ještě neřekl poslední slovo. Nic konkrétnějšího ale z Marvelu nevypadlo, a tak začali teoretizovat fanoušci. A vymysleli tohle. 

Přízvuk týdne
V češtině jste si toho nejspíš nevšimli, v originále mají ale Leonardo, Donatello, Michelangelo a Raphael z Želv ninja každý svůj vlastní přízvuk. Ve filmu o zmutovaných želvách, které ovládají bojová umění, to asi není extra podstatné, ale pokud by vás zajímalo, proč tomu tak je, klikejte sem.

Iron Man týdne
Captain America se tedy nějakým způsobem vrátí, ale Iron Man, tam to asi bude složitější. Robert Downey Jr. to totiž zabalil poměrně definitivně. Takže není od věci připomenout si jeho nejlepší momenty ze všech dosavadních avengerovských filmů. 

Bitva týdne
Letos ani vloni jsme moc velkých komiksových filmů neviděli, takže pokud máte absťák, pusťte si finále čtvrtých Avengers. A pokud už jste ho viděli několikrát, zkuste šestnáctibitovou verzi. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jaký King Kong z jednadvacátého století se vám líbil víc. Naprosto s přehledem vyhrál ten od Petera Jacksona, což se vlastně asi dalo čekat. 

Dnes se podíváme na bohatou a dlouhou kariéru Christophera Plummera. Držitel Oscara už bohužel nic nenatočí, ale nás by zajímalo, ve které roli byl podle vás Christopher Plummer nejlepší. Názvy filmů piště do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace