Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cival na pivu s Radomírem Douglasem Kokešem


ikona
Mr. Hlad
civaldouglasmz livena pivu s civalemradomír kokeš
O filmové vědě, zavřených kinech a práci akademika 

Když člověk pije doma sám, je to potenciálně nebezpečné, takže není od věci si k tomu vždycky někoho přizvat. I kdyby to mělo být jen přes Zoom. Cival už stihl vyzpovídat pár redakčních kolegů, ovšem v dalším Na pivu s Civalem si přizve hosta, kterého byste možná nečekali, ale o to zajímavější je. Dvě hodiny si totiž povídal s Radomírem Kokešem alias Douglasem. To je nejenom velký filmový znalec a ještě větší fanda, ale i zástupce vedoucího Ústavu filmu a audiovizuální kultury na Masarykově univerzitě v Brně a filmový vědec. A probrali toho dost. 

Řeč přijde na Stevena Spielberga, absťák ze zavřených kin, začátky ve světě filmu, Davida Finchera, Alfreda Hitchcocka, ale i na jeho obor a na lidi, kteří ho studují. Řeč však bude i o festivalech, divadle a o tom, jestli a jak se vlastně ještě dovede koukat na filmy, aniž by měl pocit, že u toho pracuje. Celou epizodu si samozřejmě můžete pustit na Youtube a audioverzi najdete na SpotifyPodbean a iTunes. A pokud vás baví, co děláme, můžete nám přispět na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace