Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone Live: Nové Filmy v síti a reuploady starých smazaných videí!


ikona
Mr. Hlad
amazonfilmy v sítihome alonemad maxmoviezone livemz livenetflixpredátortrue lies
Novinky i stará videa, která nám smazal Youtube 

YouTube nám se svými pravidly a boty, kteří se každý týden řídí novými instrukcemi, docela komplikuje život. Takže jste si asi všimli, že pár starších videí MZ Live nebo MZ Live Speciálů zmizelo. Jenomže my moc dobře víme, že co internet schvátí, to už nenavrátí, takže si pečlivě děláme zálohy a vy si teď tak můžete stáhnout starší kousky, které už na YouTube nejsou, k sobě domů. A při jejich poslechu se ďábelsky vysmívat YouTubu, který na vás nemůže. 

Na WeTransfer jsme pro vás připravili dva soubory. Akční a Neakční. V tom prvním najdete PredátoraKrvavý sportŠíleného MaxePravdivé lži a Mortal Kombat. Ten druhý bude vzhledem k názvu trošku méně násilný, takže se můžete těšit na Hříšný tanecSám domaVálečné hry nebo Masku. Jde o videospeciály, v případě Mortal Kombatu a Šíleného Maxe dokonce v původním sestřihu, který YouTube původně zamítnul. Jde tak o možnost mít doma "režisérské sestřihy"! WeTransfer linky jsou ale aktivní pouhých sedm dní, takže neváhejte.

 

To ale není všechno. Udělali jsme i reupload MovieZone Live 150, které jsme museli stáhnout na popud autorů romantické komedie Casting na lásku, a nahráli jsme na Youtube i posledních několik dílů Filmů v síti včetně nejaktuálnější desítky, které děláme jen v audiu. Psali jste si, ať je hážeme i na Youtube. Tak je tam máte. Jenom u desítky jsme kvůli špatně vybrané zdířce u jednoho z mikrofonu trochu méně srozumitelné. Znáte to, chyba ke které dochází maximálně jednou za deset let. Nebo epizod. Snad nám to vaše uši prominou.

Na YouTube tedy najdete reupload MovieZone Live #150 a nově Filmy v síti #7Filmy v síti #8 a Filmy v síti #9. Zároveň tenhle týden vydáváme Filmy v síti #10, které jsou na YoutubeSpotifyPodbean a iTunes. Už zítra vás navíc čeká další velké video a nebudeme prozrazovat, o co půjde, ale nachystejte si dvě volné hodiny a dobře ořezanou tužku a blok, ať si můžete dělat poznámky. Bude to hodně zajímavé. A pokud byste nás chtěli podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace