Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J.J. Abrams chystá další Cloverfield


ikona
Mr. Hlad
10 cloverfield lanebatmancloverfieldcloverfield paradoxjj abramsjoe bartonmatt reevesmonstrum
A tentokrát se vracíme na začátek 

Když se v roce 2008 objevilo v kinech Monstrum, respektive Cloverfield, většina diváků v sále moc netušila, co je čeká. Tahle found footage o útoku obří potvory na New York měla totiž jednu z nejlepších kampaní vůbec, v níž se tvůrcům povedlo neprozradit prakticky nic a zároveň diváky zaujmout. J.J. Abrams tu ukázal, že má nápady a nebojí se je použít. Dnes už trilogie se pak dočkala ještě dvou filmů, přičemž každý šel svou vlastní cestou. Komorní Ulice Cloverfield 10, ve které Mary Elizabeth Winstead bojuje proti šílenému Johnu Goodmanovi a v poslední čtvrtině se změní v Ripeyovou, byla super. Sci-fi Cloverfield Paradox už tak moc super nebylo. 

Možná i proto by měl být další příspěvek do série Cloverfield regulérním sequelem jedničky. Není samozřejmě vyloučeno, že si Abrams bude zase hrát se žánry a naservíruje nám něco, co může vypadat úplně jinak než předchozí filmy, tentokrát se ovšem mluví o přímém pokračování prvního dílu. Napíše ho Joe Barton, jenž má na kontě chválený seriál Giri/Haji a povedený horor The Ritual, ale kdo se ujme režie, to zatím nevíme. Do projektu bohužel zatím není nijak zapojený Matt Reeves, režisér prvního filmu, který teď kutí nového Batmana. Tak doufejme, že Abrams najde podobně talentovaného náhradníka. 

---

Vytáhni v hospodě: Joe Barton dostal na starost seriál o poldech z Gothamu, který by se měl odehrávat ve světě Reevesova Batmana. Takže ti dva nejspíš občas na obědě budou probírat i ten Cloverfield. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace