Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #598 o Godzille, Kongovi a Leie


ikona
Mr. Hlad
avengerscyberpunkgodzillaking kongleiamarvelmillie bobby brownstar warsthe vast of nightvíkendový výplach
Kdo by mohl hrát mladou princeznu Leiu? Jak to vypadalo, když se Godzilla s Kongem porvali před půl stoletím? A co dělá Billy Blanks?  

Poslední lednový výplach

Příprava týdne
Všichni víme, že u Marvelu mají všechno naplánované na pár let dopředu a Kevin Feige by vám klidně mohl říct, co se ve světě komiksových hrdinů bude dít za pět let. Ale ono to není jen na papíře. To, jak budou vypadat čtvrtí Avengers, věděli u Marvelu už tři roky před tím, než měl film premiéru. Proč? Protože mají Třetí patro.  

Deepfake týdne
Princezna Leia byla, je a vždycky bude Carrie Fisher. Ale na druhou stranu kdyby se měla objevit v nějakém filmu a mělo by jí být o pár let méně, asi bychom neměli problém s tím, kdyby ji hrála Millie Bobby Brown ze Stranger Things. 

Bitka týdne
Už za pár týdnů nás čeká Godzilla vs. Kong a uvidíme, kdo bude větší borec v bitce dvou nejslavnějších obřích monster. Ti dva si to ale už před lety jednou rozdali a někoho napadlo zkombinovat trailer na nový film se záběry z toho starého. A tentokrát to logicky vypadá spíš srandovně než velkolepě. 

Režisér týdne
Genndy Tartakovsky natočil animovanou trilogii Hotel Transylvánie, ale prsty má ve spoustě animáků, z nichž některé fakt nejsou pro prcky. A všechny jsou vizuálně hodně osobité. Pokud byste rádi pronikli víc do jeho stylu, stačí kliknout

Zvuk týdne
Komorní spielbergovskou sci-fi The Vast of Night jsme vám před pár dny doporučili v hodně spokojené recenzi. Pokud vás tahle nezávislárna zaujala a chtěli byste vědět, jak si tvůrci vyhráli se zvukem, který v ní hraje hodně důležitou roli, v tomhle videu to zjistíte. 

Koule týdne
Koule. Úplně obyčejná chromovaná koule. Zdánlivě na ní není nic zajímavého, ale bez ní by měli trikaři na place podstatně víc práce. Proč nikdo z nich nedá dopustit na obyčejnou kouli? To odhalíte ve videu. 

Klasika týdne
Snad každý z dnešních třicátníků v dětství o víkendu vstával s disneyovkami. Vedle Kačerů a Rychlé roty tu řádili třeba i Gumídci. A upřímně, kolik toho o Gumídcích víte? Moc asi ne, co? Ani to, že šlo o vůbec první disneyovský animovaný seriál? Tak to pojďte napravit

Trénink týdne
Pamatujete si na Billyho Blankse? V devadesátých letech to byla velká hvězda béčkových akčních mlátiček. A pak zmizel. Jenomže na rozdíl od kolegů nemusí hrát v nějakých telenovelách, ale má se velmi dobře, protože vymyslel Tae Bo. Před kameru už se vrací jen výjimečně. Třeba když udělá fitness hodinu ve stylu Cobra Kai. 

Cyberpunk týdne
Cyberpunk 2077 možná (nebo spíš určitě) nesplnil vysoká očekávání hráčské komunity, ale i tak se v něm dá strávit příjemných pár hodin. Já už mám dohráno, ale přiznám se, že mě ani na vteřinu nenapadlo, že by tahle temná sci-fi hra mohla mít něco společného s filmovou verzí Super Mario Bros. No ale má. 

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, kdo by byl ideální jako mladý Willy Wonka v prequelu Karlíka a továrny na čokoládu. Líbil by se vám Timothé Chalamet, ale třeba i Joe Keery ze Stranger Things. 

Dnes se podíváme na King Konga, který se v jednadvacátém století objeví už ve třetím filmu. Nás by zajímalo, jestli máte raději King Konga od Petera Jacksona, nebo novějšího z Ostrova lebek. Do předmětu pište Jackson nebo Lebky a v textu to rozveďte. 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (27)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace