Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool a Wolverine v jednom filmu? Málem to vyšlo!


ikona
Mr. Hlad
deadpooldisneyfoxhugh jackmanloganryan reynoldswolverine
Dali byste si tuhle road movie?  

Ryan Reynolds momentálně chystá třetího Deadpoola. Už nějakou dobu víme, že i u Disneyho se bude moci tenhle ukecaný žoldák vyblbnout v eRkovém ratingu, ale bude asi chvilku trvat, než se ho dočkáme. Zatím se teprve pracuje na scénáři, do kterého Reynolds může mluvit, a on sám má poměrně dost nabitý diář. Na druhou stranu tuhle postavu má evidentně rád a navíc moc dobře ví, že hlavně díky ní je teď hvězda. Takže je jasné, že do toho dává srdíčko. 

Se třetím Deadpoolem se samozřejmě počítalo i v době, kdy jeli Foxové sólo a nebyli součástí Disneyho a Reynolds teď naznačil, jak měl vypadat. A zní to jako celkem zábavná divočina. Třetí Deadpool měla být road movie, ve které by na cestu přibral parťáka Wolverina. Ti dva k sobě mají v komiksech dost blízko a samotní Reynolds s Jackmanem jsou v civilu obrovští kámoši, takže by se to asi dalo nějak vymyslet. I přes fakt, že po Loganovi pověsil Jackman drápy na hřebík. A není to všechno, Reynolds film přirovnal ke Kurosawově klasice Rashomon. Což vlastně dává smysl, Wolverine a Deadpool asi málokdy vidí svět úplně stejně… No ale asi máme utrum. Ale třeba si z tohohle nápadu něco u Disneyho vezmou. A třeba tomu Jackmanovi fakt zavolají. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace