Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nový Pixar a cestování časem


ikona
Mr. Hlad
jamie foxxjohn boyegalucamahershala alina obzorunicolas cagepixarryan reynoldsswan songthe adam projectthey cloned tyrone
Proč se Ryan Reynolds vrací do minulosti? Jak vypadá Itálie podle Pixaru? A dělá Nicolas Cage pro CIA?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru Blood se bude Michelle Monaghan poprat s podivnou infekcí, kterou se nakazil její syn, když ho pokousal pes. V akční podívané Panama se Cole Hauser a Mel Gibson vydají do Střední Ameriky. 

Pixarovka Luca vás vezme do prosluněné Itálie, kde se hlavní hrdina spřátelí s bytostí z jiné planety. Nicolas Cage si v komedii The Unbearable Weight of Massive Talent zahraje sám sebe a bude dělat pro CIA. 

Mahershala Ali bude ve sci-fi dramatu Swan Song riskovat vše pro lepší život svých nejbližších. A trošku se přepočítá. V mysteriózní sci-fi komedii They Cloned Tyrone se sejdou John Boyega a Jamie Foxx a odhalí tajný vládní experiment. 

Ryan Reynolds bude v The Adam Project cestovat do minulosti, kde naverbuje jako parťáka sám sebe. V animovaném The Bad Guys se parta největších animovaných zloduchů pokusí naplánovat největší loupež všech dob. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace