Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robert Rodriguez oživí Spy Kids


ikona
Mr. Hlad
alitanetflixrobert rodriguezspy kidswe can be heroes
Nemůžeme zase dostat něco pro starší diváky?  

To, že Robert Rodriguez točí vedle Ality, Desperada a Sin City i přebarvičkovaná špiónská dobrodružství pro děti, nám může lézt krkem. Ale nejspíš to dělá dobře, protože Netflix už si objednal pokračování jeho Můžeme být hrdinové, série Spy Kids to dotáhla na čtyři díly a určitou oblibu má prý u malých diváků i průjem Dobrodreužství Žraločáka a Lávovky. Před pár měsíci přiznal Rodriguez v jednom z rozhovorů, že po něm chce spousta lidí reboot Žraločáka nebo Spy Kids a že se tomu nediví. Volají mu lidé z různých studií, kteří jsou teď zavření doma s dětmi a ty děti nemají na co koukat. Dává to smysl. No a teď ho ukecali. 

Společnost Skydance totiž získala práva na sérii Spy Kids a hodlá ji oživit. A Rodriguez u toho opět bude jako scenárista a režisér. Ačkoliv půjde o restart, i tady prý dostaneme velice multikulturní rodinu špiónů, ve které proti zlu bojují rodiče i jejich potomci. Jestli se v nějakých menších rolích vrátí Antonio Banderas a Carla Gugino nebo bývalí Spy Kids Daryl Sabara a Alexa Vega, zatím nevíme, ale vůbec by nás to nepřekvapilo, protože Rodriguezovi bývají jeho herci věrní. A že je na restart brzo? Kdy film uvidíme, zatím netušíme. Ovšem vzhledem k tomu, jak rychle umí Robert Rodriguez točit, nejspíš nebudeme čekat dlouho. Ale teda mít dvě rozjeté špionážně-rodinné série s dětmi v hlavních rolích, to od Rodrigueze není vůči fanouškům jeho dospělejších filmů fér. Fakt ne. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace