Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Star Wars bude jezdcem formule 1


ikona
Spooner
formulaGerard McMurrayjohn boyeganetflixrobert de niro
Poctivá kriminálka s hereckou legendou? 

John Boyega je u většiny diváků stále zaškatulkován jako Finn ze Star Wars, docela poctivě ale maká na tom, aby z této škatulku co nejrychleji vypadnul. Role si začíná vybírat celkem pečlivě, ve chválené antologii Stevea McQueena Small Axe udělal dojem a po pár ne zrovna lichotivých poznámkách na adresu Star Wars prohlašuje, že se mu dalších filmových frančíz příliš nechce. Dokonce se je nebál označit za luxusní vězení, jež může herce z hlediska kreativity oslabit. A tak si vybírá o něco menší tituly, jež ovšem zní také neméně slibně.

To je aspoň případ kriminálního thrilleru The Formula od Netflixu, v němž si Boyega zahraje velký talent formule 1, jehož však okolnosti donutí tentokrát zasednout do normálního auto. Musí se totiž stát řidičem pro gang z místa činu, aby tak zachránil svoji rodinu. Před kameru se pak vedle něj postaví herecké legenda Robert De Niro, jež se dost možná objeví právě na té mafiánské straně barikády. Závodní drama tedy nečekejte, ale spíš poctivou kriminálku, což rozhodně taky není málo. Jen jméno režiséra zůstává malinko otazníkem. Gerard McMurray má totiž za sebou jen První očistu a zapadlé netflixovské drama Burning Sands. Tak snad dokáže slibný námět ala Drive a nadějné obsazení proměnit v solidní žánrovku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace