Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #597 o WandaVision a marvelovkách


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerbatmancobra kaidcmarvelstar warsvíkendový výplachwandavision
Čeho všeho jste si nevšimli ve WandaVision? Co říká na Dámský gambit skutečný šachový génius? A brečel Arnold, když dostal injekci s vakcínou proti covidu?  

Další výplach

Komiks týdne
Batman je už důchodce. Alespoň ten komiksový, protože vznikl v roce 1940. A zraje jako víno a podobně jako víno nabírá i na ceně. A docela hodně. Komiks číslo 1, který vyšel na jaře před jednaosmdesáti lety, se teď prodal za docela pěknou sumičku

Zábavní park týdne
Zábavní parky budou ještě asi chvilku zavřené, ale pokud vám chybí, nebo to do nich máte i bez covidu daleko, třeba oceníte šanci podívat se do zákulisí disneyovsklého Star Wars: Galaxy’s Edge a zjistit, jak tahle atrakce vůbec vznikala. 

Easter Eggy týdne
Ať už se vám WandaVision líbí, nebo vás tahle marvelovská seriálová záležitost míjí, asi si můžeme všichni přiznat, že najít v ní všechny odkazy na další komiksové příběhy, ale i staré seriály, nejspíš zvládne málokdo. Naštěstí ti, kdo to umí, se rádi pochlubí na internetu. 

Šachy týdne
Dámský gambit je jedna z nejlepších věcí, kterou vloni Netflix poslal do světa a spousta lidí se díky němu rozhodla zkusit, jestli jim taky náhodou nepůjdou šachy jako Anye Taylor-Joy. Magnus Carlsen ale ne, tenhle světový šampión ví, že to umí. Takže může seriál zhodnotit po šachové stránce

Bitka týdne
Přiznám se, že najít na Wonder Woman 1984 něco, co by opravdu stálo za pochvalu, je pro mě nadlidský úkol. Ale nebojte, Patty Jenkins se nejspíš ještě bude pár týdnů a měsíců pokoušet svět přesvědčit, že natočila film, který se může ucházet o Oscary (jo, fakt to Warneři zkouší) a pochválí se sama. Teď analyzuje akční scénu v obchoďáku, která popravdě nebyla zlá. Ale tak zajímavá, jak si myslí režisérka, taky ne. Ale posuďte sami.  

Režiséři týdne
V minulých vydání výplachu jste si mohli pustit videa, ve kterých o svých filmech mluvili scenáristé nebo dokumentaristé. Teď dostanou prostor režiséři. Dorazí Spike Lee, George Clooney, Chloé Zhao, Paul Greengrass nebo Regina King. 

Vakcína týdne
Arnold Schwarzenegger je sice drsňák i v pokročilém věku, ale ne zas takový, aby odmítl vakcínu. Hezky si pro ni přijel, dostal ji a nevypadá to, že by ho začal sledovat čip nainstalovaný Billem Gatesem nebo se na něm začaly projevovat vlivy sorošovské snahy o světovládu a nastoletní NWO. Tak až budete mít šanci, buďte jako Arnold

Další Easter Eggy týdne
Z Cobra Kai se pomalu začíná stávat fenomén. Což asi málokdo čekal vzhledem k tomu, že navazuje na slavné, ale dnes už poměrně cheesy filmy, ve kterých se Ralph Macchio učil pod dohledem Pata Mority, jak mlátit lidi a být lepším člověkem. Ale zadařilo se. Ale některých věcí si ve třetí sezóně možná nevšimli ani ti největší fandové. 

Srovnání týdne
Třetí fáze MCU, kterou zakončili čtvrtí Avengers, byla velkolepá. A u Disneyho to vědí, takže ji dojí pořádá dál a nám to nijak zvlášť nevadí. Teď poslali do světa video, které srovnává ikonické filmové momenty s těmi komiksovými. 

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, jestli máte raději Wrestlera nebo Černou labuť. Nakonec to vyhrál Mickey Rourke, ale Natalie Portman získala dost hlasů na to, aby se vedle něj nemusela stydět. 

Dnes se podíváme na chystaný prequel Karlíka a továrny na čokoládu a zajímalo by nás, kdo by podle vás měl hrát mladého Willyho Wonku. Jména pište do předmětu a v textu se rozepište o důvodech. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace