Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Karlík a továrna na čokoládu se dočká prequelu


ikona
do_Od
Karlík a továrna na čokoláduPaddingtonPaul KingRoald DahlTimothée ChalametTom HollandWilly Wonka
Willy Wonka a jeho podezřelý dětský byznys hlásá návrat. 

Pokud vám to ještě nedošlo, tak Hollywood miluje remaky. V zásadě nemiluje nic víc, než když může vzít starou úspěšnou látku, natočit ji znova pro mladší publikum a následně ji dojit až do aleluja. Za sebe nicméně můžu říct, že alespoň u té následující je mi to v podstatě celkem šumák. Warneři totiž oznámili prequel Dahlova Karlíka a továrny na čokoládu s mladým Willym Wonkou.

Wonku si poprvé zahrál ve snímku Pan Wonka a jeho čokoládovna slavný Gene Wilder a meme s jeho tváří straší na internetu do dnešní doby. Ve vizuálně ujetější verzi Tima Burtona z roku 2005 si pak Wonku zahrál Johnny Depp, tam dokonce postava milovníka čokolády dostala i krátký origin coby dítě zubaře, jenž naopak čokoládu nenáviděl. Nic z toho se ale nejspíš v nové verzi neobjeví. Scénář k ní se mimochodem chystal už někdy od roku 2018.

Nového filmu se každopádně ujme režisér obou Paddingtonů Paul King, kterému se scénářem pomohl Simon Rich (Americká nakládačka) a oba pány dále doplní producent Fantastických zvířat a dalších warnerovských fantasy David Heyman. Podle Collideru by pak studio rádo do hlavní role obsadilo buď Toma Hollanda nebo Timothéeho Chalameta, oficiálně ale zatím žádné jméno nepadlo. Snímek pak vyhlíží premiéru v březnu roku 2023, do konkrétní podoby má tak ještě daleko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace