Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se nové Bláznivé střely?


ikona
Spooner
bláznivá střelaliam neesonseth macfarlane
Vrátí se Frank Drebin zpátky od akce? 

Když se mluví o nejlepší parodii všech dob, diskuse se v podstatě stočí jen na dvě série, Žhavé výstřely a Bláznivou střelu. Dohady o tom, která z nich je lepší, nechám na vás v diskusi. Tak jako tak, vyšetřovací trampoty Franka Drebina a parodie na (nejen) policejní filmy patří mezi vrcholy žánru, který už dost možná nikdo nepřekoná. Jenže jak se zdá, tak se o to možná brzy v Hollywoodu pokusí. Ano, na rebootu Bláznivé střely se podle všeho opravdu pracuje. I když vás z této zprávy možná chytá nemalé znepokojení, okolo projektu se motají přeci jen dosti zajímavá jména.

Novou Bláznivou střelu totiž podle všeho chystá Seth MacFarlane, autor kultovních Griffinových či přisprostlého Médi. Což by rozhodně nebyla pro tuto bláznivou komedii špatná volba. Mnohem zajímavější je ovšem jméno, jež se motá kolem hlavní role. Té by se totiž mohl celkem překvapivě zhostit Liam Neeson. Právě ten v nedávném rozhovoru pro časopis People práskl, že ho MacFarlane a studio Paramount oslovili s nápadem vzkříšení této slavné značky. Nic víc Neeson neprozradil, takže není jasné, jestli je případný reboot v rané fázi, nebo už má MacFarlane podrobnější plány. 

Také se dosud neví, zda by se měl známý představitel drsňáků chopit právě role Franka Drebina a převzat ji tak po Lesliem Niesenovi, nebo by se jednalo o zcela novou postavu. Neeson ale dodal, že mu případný film buď posune kariéru zcela jiným směrem, nebo ji naopak předčasně ukončí. Slavný herec už však s MacFarlanem spolupracoval např. na westernovém Všechny cesty vedou do hrobu a režisér v minulosti prozradil, že by Neesona rád obsadil do komedie ve stylu Bláznivé střely. A je tedy dost možné, že se mu to brzy splní. Necháme se překvapit, jestli z těchto plánů nakonec něco bude. Dali byste se novou Bláznivou střelu pod tímto tvůrčím dohledem?

--- 

Vytáhni v hospodě: Liam Neeson pak také prohlásil, že po dalších dvou snímcích hodlá pověsit akční role definitivně na hřebík. Vzhledem k tomu, že to ale netvrdí poprvé, brali bychom jeho slova zatím s velkou rezervou.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace