Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #596 o Star Wars a Spider-Manovi


ikona
Mr. Hlad
david f. sandbergjohn candymarvelmcuspider-manstar warstobey maguirevíkendový výplachwandavision
Co mají společného Spider-Man a Hvězdné války? Funguje hoverboard z Návratu do budoucnosti? A může režírovat introvert?  

Od srdíčka psaný výplach

Pokec týdne
Kvůli Covidu bohužel není možné, aby se zajímavé filmařské osobnosti scházely u jednoho stolu a kecaly o tom, co a jak vytvořily. Ale přes Zoom to jde taky, takže pokud vás zajímá, o čem si povídali tvůrci animáků Duše, Frčíme nebo Croodsovi 2, klikejte sem

Komedie týdne
Za mořem je Strýček Buck s Johnem Candym považovaný za klasiku v žánru rodinných komedií. A je to hodně fajn. Jenomže stejně jako v případě jakéhokoliv natáčení, i tady původně vznikla verze, která byla mnohem delší, v tomhle případě tříhodinová. V plánu samozřejmě bylo zkrátit ji na něco snesitelnějšího, ale pokud vás zajímá, co zůstalo ve střižně, v tomhle videu se to dozvíte. 

Introvert týdne
Šéfovat velkému hollywoodskému filmu z pozice režiséra není žádná sranda. Zvlášť pro introverta, který má problém úkolovat lidi, nadhazovat nápady a mluvit před svými kolegy. Tvůrce komiksovky Shazam! a hororu Zhasni a zemřeš David F. Sandberg se ale rozhodl ukázat, že i introverti to můžou zvládnout. 

Seriál týdne
První velký seriál MCU WandaVision měl premiéru v pátek a od začátku bylo jasné, že půjde o trošku neobvykle pojatou show. Pokud pořád váháte, jestli na ni koukat, možná, že tohle video vám s rozhodováním pomůže. 

Tajný agent týdne
Na hollywoodské filmy nekoukáme kvůli tomu, že jsou realistické, spíš naopak. A asi nikdo moc nevěří, že Air Force One nebo Pád Bílého domu jsou něco, co by mělo cokoliv společného s realitou. Jonathan Wackrow ale v Bílém domě pěkných pár let sloužil, a tak má co říct nejen k těmhle akčním klasikám, ale třeba i k romanci Americký prezident. 

Hoverboard týdne
Hoverboard z Návratu do budoucnosti II je věc, která je strašně boží a všichni ji chceme. A v Hacksmith Industries se ho povedlo vyrobit. Jenomže pokud si myslíte, že budete od léta blbnout na ulicích na tomhle futuristickém skateboardu, možná si nechte zajít chuť. Létat na tomhle prkně nebude žádná sranda. 

Zbraň týdne
Světelné meče jsou tak ikonické, že se kvůli nim zapomíná na další parádní věci, se kterými bojovali hrdinové Hvězdných válek. A upřímně, kdo by nechtěl mít doma tu superkuši, co používal Chewie? 

Crossover týdne
Když Tobey Maguire točil ve třetím Spider-Manovi tu srandovní taneční scénu, asi nečekal, že si z ní internet bude dělat srandu i v roce 2021. Ale děje se tak. A čím dál tím divočejším způsobem, protože Maguire se teď podíval i do světa Star Wars

Druhý pokec týdne
O kousek výš jste si mohli kliknout na video, ve kterém si o svých filmech povídali tvůrci animáků. Teď dostanou prostor tvůrci dokumentárních filmů

Duel týdne
Minule jsme se ptali na to, v jakém filmu vás nejvíc bavila Chloë Grace Moretz. A zakázali jsme vám Hitgirl z Kick-Ass. Moc toho za svou kariéru zatím nenatočila, ale bavila vás v Equalizerovi a ve Scorseseho propadáku Hugo a jeho velký objev. 

Tentokrát se podíváme na režiséra. Darren Aronofsky chystá drama The Whale, ve kterém si zahraje Brendan Fraser. A asi ho čeká zásadní fyzická proměna a pořádně drsné natáčení. Aronofsky něco takového umí a už pár hvězd potrápil. Nás by zajímalo, jestli máte raději jeho Wrestlera, nebo Černou labuť. Název filmu pište do předmětu a v textu se rozpovídejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace