Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Kapitán Amerika?


ikona
Spooner
avengerschris evanskapitán amerikamarvel
Legendární komiksový hrdina možná v MCU ještě neřekl poslední slovo. 

Tady někomu ty řeči o komiksovém důchodu moc dlouho nevydržely. Už okolo premiéry Avengers: Endgame Chris Evans prohlašoval, že finále jedné komiksové éry bude pro něj zároveň posledním v kostýmu Kapitána Ameriky a svůj pomyslný štít pověsí na hřebík. A vzhledem ke konci Endgame dávala tato slova perfektní smysl a jeho Steve Rogers se dočkal famózního rozloučení. Jenže teď se zdá, že je všechno zase trochu jinak. Zdroje webu Deadline totiž hovoří o tom, že se legendární Steve Rogers do MCU možná přeci jen vrátí. A samozřejmě s tváří Chrise Evanse.

Hollywoodská hvězda podle spekulací s Marvelem nyní jedná o svém návratu, ale dost možná už je smlouva i podepsaná. Jednalo by se pak o Kapitánovu účast v jednom snímku s potenciálními otevřenými vrátky k ještě jednomu filmu. Podle zdrojů by však nemělo jít o návrat v regulérní čtyřce Kapitána Ameriky, ale o účinkování v dalších projektech z MCU. Jelo by se tedy po vzoru Roberta Downeyho Jr., jenž se po třetím Iron Manovi objevil v Kapitánově Občanské válce a Spider-Man: Homecoming

Není pak jisté, jakých projektů by se případný Evansův návrat týkal. A vzhledem k tomu, že v lince ze současnosti je Steve Rogers schopen maximálně krmit kachny, připadá v úvahu např. setkání s jeho alternativní verzí v Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Však oni už by si v Marvelu nějak poradili. Pořád se ovšem jede na vlně nepotvrzených zdrojů. Marvel záležitost nekomentoval a Chris Evans na Twitteru drby popřel a dělá, že nic neví. Na druhou stranu, podobné popírání účasti a pokusy o zastírací manévr nejsou u Marvelu žádnou novinkou, takže může být na těchto spekulacích stále dosti pravdy. Necháme se překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace